Η επιβίωση της Εσκιλστούνα!

Για την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Εσκιλστούνα που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία υποδέχεται την Σίριους.

Η επιβίωση της Εσκιλστούνα!

Στα εννιά προηγούμενα παιχνίδια η Εσκιλστούνα μετρούσε όλους και όλους δύο βαθμούς, αλλά στην κομβικής σημασίας αναμέτρηση με την Σούντσβαλ πήρε την πολυπόθητη νίκη που την κράτησε ζωντανή στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Τώρα έχει την ευκαιρία κόντρα σε έναν ακόμα αντίπαλο στα κυβικά της να ντουμπλάρει τα τρίποντα και πιθανότατα να βγει στον αφρό στην προτελευταία αγωνιστική. Η Σίριους ήταν ανταγωνιστική στην αποστολή της στο Έστερσουντ, πάλεψε για τον πόντο δίχως να πάρει ρίσκα επιθετικά, αλλά για πολλοστή φορά προδόθηκε από τα λάθη στην άμυνα.

Κάκιστη η λειτουργία στα μετόπισθεν της ομάδας από την Ουψάλα που ακόμα δεν έχει σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, αλλά στην ουσία είναι απίθανο να πέσει στην επικίνδυνη ζώνη. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει στις οκτώ πιο πρόσφατες αποστολές, όπου μετρά μόνο δύο πόντους. Το κίνητρο επιβίωσης της Εσκιλστούνα και η αγωνιστική συμπεριφορά της Σίριους εκτός έδρας μας ωθεί στον άσο που πληρώνει χρυσάφι!

ΠΡΟΤΑΣΗ
Εσκιλστούνα-Σίριους (16.00) 1 (3.00)