Άλλη κλάση η Βίσελ Κόμπε!

Σε νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα για το κύπελλο Ιαπωνίας, που θα διεξαχθεί στην πόλη Κόμπε, η Βίσελ υποδέχεται την Τρινιτά Οϊτά.

Άλλη κλάση η Βίσελ Κόμπε!

Η Βίσελ Κόμπε πραγματοποιεί ακόμα μία προβληματική σεζόν κόντρα στην ποιότητα του ρόστερ και τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν για λογαριασμό της. Στο πρωτάθλημα λίγο ακόμα και θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Μόνη διέξοδος για να σωθεί η σεζόν το κύπελλο. Έχει επιλογές πρώτης γραμμής μπροστά και σκοράρει με άνεση. Η αμυντική λειτουργία της ωστόσο είναι καταστροφική. Δέχθηκε εννιά γκολ στα δύο πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος Ιαπωνίας. Συνεχόμενα τα γκολ-γκολ των μαυρόασπρων.
Η Οϊτά είναι μια ομάδα μικρομεσαίου βεληνεκούς που αποδίδει πολύ καλύτερα από όσο αναμενόταν για λογαριασμό της στο ξεκίνημα της περιόδου. Στο πρωτάθλημα πορεύεται στην έβδομη θέση, προ ημερών κέρδισε μέσα στην έδρα της Ουράβα που καιγόταν για βαθμούς. Στο κύπελλο πάει με άγχος μηδέν και ήδη πέταξε έξω την εκ των φαβορί Χιροσίμα. Το σταθερό σημείο αναφοράς της Τρινιτά είναι η έξοχη αμυντική λειτουργία. Στιβαρή ομάδα δεν δίνει εύκολα ευκαιρίες στον αντίπαλο. Από την άλλη και η ίδια αποφεύγει τα ρίσκα και σκοράρει δύσκολα. Θα επιλέξουμε την ομάδα που έχει στο ρόστερ της τους Φερμάλεν, Σέρχι, Ινιέστα, Νταβίντ Βίγια και Ποντόλσκι και για προπονητή τον Γερμανό Τόρστεν Φινκ. Άσος για την Βίσελ Κόμπε !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Βίσελ Κόμπε-Τρινιτά Οϊτά 1 (13.00) (2.10)