Ολυμπιακός- Μπάγερν Μονάχου: Tι παίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Τι προδικάζουν -μέσω των αποδόσεων που προσφέρουν- οι Στοιχηματικές εταιρίες, για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν

Ολυμπιακός- Μπάγερν Μονάχου: Tι παίζουν οι στοιχηματικές εταιρείες

Δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη η επιλογή των Στοιχηματικών εταιριών να χαρακτηρίσουν μεγάλο φαβορί την Μπάγερν στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ακόμα και το 1.35 όπου «κινείτο» χθες το βράδι το ενδεχόμενο νίκης της Μπάγερν, «πιέζεται» τις τελευταίες ώρες και πλέον δίνεται και στον ΟΠΑΠ και στις υπόλοιπες εταιρίες στα όρια του 1.30. Η ισοπαλία σχεδόν παντού «ακουμπά» στο 5.50, ενώ η νίκη του Ολυμπιακού ξεκινά από τα 6.75 του ΟΠΑΠ και συναντάται έως και στο 8.50 στην BET365.

Πολύ χαμηλά προσφέρεται το over 2,5 γκολ που ξεκινά στον ΟΠΑΠ από το 1.40 και οι υψηλότερες τιμές σε άλλες εταιρίες φθάνουν ως το 1.50. Πιθανότερο θεωρούν επίσης οι μπουκ το να σκοράρει ο Ολυμπιακός, από το να μη σκοράρει. Το ενδεχόμενο Γκολ-γκολ πληρώνει στον ΟΠΑΠ 1.65, στις περισσότερες εταιρίες 1.75, ενώ το ενδεχόμενο το να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες αγγίζει παντού το 2.00.

Σε ότι αφορά τους πιθανούς σκόρερ της συνάντησης επικρατέστερος όλων για να πετύχει γκολ είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε αποδόσεις γύρω στο 1.55, ακολουθεί ο Σερζ Γκνάμπρι στα 2.10 , οι Φελίπε Κουτίνιο, Ιβάν Πέρισιτς και Κίνγκσλεϊ Κομάν στα 2.35.

Από τον Ολυμπιακό πιθανότεροι εκτελεστές φέρονται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε απόδοση 3.20, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στο 3.50, ο Γιώργος Μασούρας στο 5.00 και ο Ντανιέλ Ποντένσε στο 6.00.