Το κίνητρο της Ντέρι!

Σε ματς για την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας η Ντέρι που καίγεται για νίκη υποδέχεται την Σεντ Πάτρικς.

Το κίνητρο της Ντέρι!

Η Ντέρι μετρούσε μόνο μία νίκη σε πέντε ματς, αλλά βρήκε την δύναμη να κερδίσει εκτός έδρας με ανατροπή την Σλίγκο. Παράλληλα την ευνόησε η γκέλα της Μποέμιανς και με μία ακόμα νίκη θα την πιάσει στην τρίτη θέση όπου και θα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν στην αξιόπιστη επιθετική λειτουργία, αλλά πληρώνουν τις αδυναμίες τους στην άμυνα.

Η Σεντ Πάτρικς ξέμεινε από δυνάμεις στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου. Δίχως νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ρεαλιστικά έχασαν και την τέταρτη θέση και γκρεμίζουν στο φινάλε ότι καλό έχτιζαν στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής περιόδου. Η κάκιστη για τα δεδομένα τους επιθετική λειτουργία είναι η μαύρη τρύπα που δεν επιτρέπει στους ερυθρόλευκους την υπέρβαση. Από την άλλη πλευρά αμύνονται σωστά. Τρία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς έληξαν 0-0. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά η έδρα και το κίνητρο θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της Ντέρι. Υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας ο άσος !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ντέρι-Σεντ Πάτρικς 1 (21.45) (2.10)