Η Μαρσέιγ, ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ο …Σαλάχ

Πέρασε η βασική μας πρόταση στο Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης. Μεγάλη αγωνία σήμερα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Η Μαρσέιγ, ο μπασκετικός Ολυμπιακός και ο …Σαλάχ

Από στοιχηματικής πλευράς, εξελίχθηκε ικανοποιητικά η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δύο ομάδες είχαν βρει δίχτυα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και το τρίτο γκολ σημειώθηκε επίσης νωρίς. Συνεπώς ο συνδυασμός μας Goal και Over 2,5 επιβεβαιώθηκε εύκολα. Επιπλέον, είχαμε εκφράσει επιφυλάξεις και βασικά διαφωνία για την πρώτη του άσου των Βαυαρών βλέποντας τις πιθανές 11άδες και όντως οι πρωταθλητές Γερμανίας αποδείχθηκε αδύνατο να κερδίσουν.

Όσο για τους σκόρερ, ο μεγάλος Φρανκ Ριμπερί είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να παραβιάσει εστία στο δεύτερο μέρος, αλλά νικήθηκε από τον Νάβας με τις εντυπωσιακές του αποκρούσεις. Ο Λεβαντόφσκι αστόχησε σε (τουλάχιστον) δύο περιπτώσεις, εκτελώντας άνευρα και ο Ρονάλντο έβαλε όντως γκολ, αλλά ακυρώθηκε επειδή προηγουμένως είχε βάλει το χεράκι του στο κοντρόλ.

Παίζουμε μπάσκετ;

Η σημαντικότερη στιγμή της ημέρας αρχίζει να εκτυλίσσεται μετά τις 8.00 το βράδυ. Ο Ολυμπιακός ρίχνει το τελευταίο του χαρτί στο Κάουνας. Τα ερωτήματα που κινούνται στο νου των φίλων της ομάδας είναι τα ίδια; Μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση; Πώς θα βρουν ψυχολογία να αντιδράσουν; Τι λύσεις θα βρει ο Σφαιρόπουλος για να μην καταδικαστούν με αποκλεισμό οι «ερυθρόλευκοι».

Παρατηρώντας τις αγορές εντός και εκτός συνόρων οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ο άσος σημειώνει κάθετη πτώση (από 1,38 έως 1,60). Πολλοί πιστεύουν ότι οι Λιθουανοί θα κερδίσουν και σήμερα και θα προκριθούν (στο 1,30 έπεσε το ενδεχόμενο της πρόκρισής τους στο φάιναλ φορ και του Ολυμπιακού ίπταται στο 3,50).

Είναι όντως ξεγραμμένη η παρέα του Βασίλη Σπανούλη. Για όποιον δεν το πιστεύει μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του σε τεράστιες τιμές. Από 2,30 έως και 3,00 προσφέρεται το διπλό. Όσο για το πλεονέκτημα, το όριο είναι 4,5, υπέρ των φιλοξενούμενων βέβαια.

Οριακή αναμέτρηση που θα απαιτήσει και ψυχικά αποθέματα. Αναφέραμε όλα τα παραπάνω κυρίως ενημερωτικά για να δούμε πώς υπολογίζουν αυτή την αναμέτρηση οι απανταχού πάροχοι στοιχήματος.

Εμείς θα κινηθούμε διαφορετικά. Over 147,5. Ο αγώνας θα μοιάζει με μάχη μέχρις εσχάτων. Όποιος και να μείνει πίσω στο σκορ, θα παλέψει μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις του. Επιπλέον για να αλλάξει τη μοίρα του Ολυμπιακός θα πρέπει να πετύχει τουλάχιστον 75 πόντους και η Ζαλγκίρις απ’ όσο είδαμε και στα προηγούμενα ματς, έχει λύσεις κοντά και μακριά από το καλάθι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός Over 147,5 (1,75)

Κύπελλο Δανίας ενόψει

Σύμφωνοι, κλέβουν την παράσταση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα οι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως, δεν γίνεται να μην ρίξουμε μια ματιά στον ημιτελικό του Κυπέλλου Δανίας (νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι αν λήξει ισόπαλο το 90λεπτο). Αναμετρούνται οι καλύτερες και πλέον επιθετικές ομάδες της χώρας, η Μπρόντμπι και η Μίντιλαντ. Αμφότερες αγωνίζονται μόνο επιθετικά.

Πρόσφατα συγκρούστηκαν με φόντο το προβάδισμα στην κατάταξη του πρωταθλήματος και ο αγώνας έληξε 3-2 με εντυπωσιακές ανατροπές. Σε νοκ άουτ ημιτελικό περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπρόντμπι – Μίντιλαντ Over 2,5 (1,50) ή 3,5 (2,35)

Για τη Μαρσέιγ ο λόγος

Ενδιαφέρουσα η συνάντηση της Μαρσέιγ με τη Σάλτσμπουργκ. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος της Μασσαλίας μέσα στο Βελοντρόμ έβαλε τρία γκολ στη Μπράγκα, άλλα τόσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και πέντε στη Λειψία.

Δεν προδικάζουμε ότι θα συντρίψει και τους Αυστριακούς, αλλά βλέπουμε μια ομάδα που όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, πιάνει ρυθμό, πιέζει έντονα και σκοράρει με πολλούς παίκτες (Θοβέν, Μήτρογλου, Παγέ, Οκάμπος, Σανσόν). Ένας δύο να βρουν δίχτυα από αυτούς και ο άσος θα είναι εφικτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ 1 (1,65)

Ο Σαλάχ που ξεπερνά τον Μέσι!

Είναι η χρονιά του. Εντυπωσιάζει και στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παντού διαβάζουμε γι’ αυτόν και καθημερινά γίνονται γνωστά τα πάντα γύρω από τη ζωή του. Ήταν δυνατό να μην έχει θέση και στο στοίχημα; Πλέον το όνομά του εμφανίζεται στα σχετικά προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών ακόμα και τις μέρες που δεν έχει αγώνα η Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος είναι υποψήφιος για τη «χρυσή μπάλα». Όχι στους πρώτους 50. Στην τριάδα φιγουράρει πλέον. Ξεπέρασε τον άτυχο Νεϊμάρ και μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα, άφησε πίσω του και τον Μέσι! Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από τη χρονιά του Ριμπερί προ πολλών ετών βέβαια.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, πρώτο φαβορί για το εν λόγω βραβείο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με αποδόσεις που κινούνται γύρω από το 2,15, ακολουθεί ο Σαλάχ με 2,50 και έπεται ο Λιονέλ Μέσι με τιμές που φτάνουν ως το 3,00!