Από την Τιφλίδα στη Λιγκ 1

Δύο επιλογές από το κουπόνι του Σαββάτου (12/10)

Από την Τιφλίδα στη Λιγκ 1

Μετά το 3-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ, η Γεωργία πήρε βαθμό απέναντι στη Δανία, έχοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Μαθηματικά διατηρεί ακόμα ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο θα χρειαστεί τη νίκη επί της πρωτοπόρου Ιρλανδίας για να φτάσει στο -2 από τη 2η θέση.

Οι Βρετανοί με ρεκόρ 3-2-0 και με 6-2 τέρματα είναι φανερό πως στηρίζεται στη συμπαγή άμυνα της και δεν σηκώνει πολλά-πολλά. Κλείνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με Ελβετία εκτός και Δανία εντός, έτσι οι τρεις βαθμοί το Σάββατο (12/10) θα ήταν απόλαυση για εκείνους. Δε θα είναι εύκολο το έργο των Ιρλανδών,ωστόσο είναι καλύτερη ομάδα από την Γεωργία και προκειμένου να μην μπλέξει θα προσπαθήσει να φύγει με το «διπλό». Στηρίζουμε τους Ιρλανδούς και την απόδοση της νίκης τους.

Από την Τιφλίδα στη Λιγκ 1. Την Μ.Κ Ντονς φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) η Μπρίστολ Ρόβερς, θέλοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει φτιάξει στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι δεν αστειεύονται στο «Μεμόριαλ» και μετρούν τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η Ντονς ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Μπέρτον και έφτασε τις τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα. Οι «πειρατές» θα παίξουν χωρίς τον Κλαρκ – Χάρις αλλά δύσκολη ή εύκολα αισιοδοξούμε πως θα φτάσουν σε ακόμα ένα τρίποντο. Καλή η απόδοση του άσου και θα την επιλέξουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Πρόταση
Γεωργία - Ιρλανδία (16.00): 2 (2.05)
Μπρίστολ Ρόβερς - Μ.Κ Ντονς (17.00): 1 (1.90)