Κερδίζει ξανά η Γκάμπα Οσάκα!

Στον πρώτο από τους δύο ημιτελικούς για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, η Γκάμπα Οσάκα υποδέχεται την Σαπόρο. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στο νησί Χοκάιντο, όπου εδρεύουν οι σημερινοί φιλοξενούμενοι.

Κερδίζει ξανά η Γκάμπα Οσάκα!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο και η Γκάμπα διέλυσε τον αντίπαλό της με 5-0. Μια ομάδα με πολύ υψηλό μπάτζετ, που έχει φθάσει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ Ασίας, κερδίζοντας μάλιστα το πρώτο ματς με την Κουανγκτσόου Εβεργκράντε της Κίνας με 2-0. Στο πρωτάθλημα υποφέρει, αφού βρίσκεται λίγο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και πλέον ασχολείται μόνο με τα κύπελλα για να σώσει την σεζόν.

Το Λιγκ Καπ είναι μια ακόμα ευκαιρία για να διασώσουν οι νερατζούρι το γόητρό τους και στο πλαίσιο αυτό θέλουν την νίκη στη σημερινή συνάντηση. Η Σαπόρο πορεύεται στα μισά της κατάταξης στο πρωτάθλημα, εσχάτως έχει βγάλει το πόδι από το γκάζι και αυτό το πλήρωσε και στην προ ημερών αναμέτρηση. Λογικά θα επιδιώξουν να πάρουν την ρεβάνς οι ροσονέρι, αλλά δεν γίνεται να γυρίσει από τη μια στιγμή στην άλλη ο διακόπτης. Και πάλι θα στηρίξουμε την Γκάμπα Οσάκα σε απόδοση που υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Γκάμπα Οσάκα-Σαπόρο (13.00) 1 (2.15)