Επιλογές από Γερμανία για... ταμείο!

Δύο προτάσεις για το κουπόνι του Σαββάτου (5/10)

Επιλογές από Γερμανία για... ταμείο!

Πρώτη στάση στην Bundesliga και την αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με την Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί έρχονται από το εκτός έδρας διπλό επί της Σλάβιας στην Πράγα για το Champions League, ωστόσο στις εγχώριες διοργανώσεις μετράει δύο ματς χωρίς νίκη.

Κάτι που της έχει στοιχήσει έως τώρα και την έχει ρίξει στην 8η θέση με 11 βαθμούς. Μόλις δύο παραπάνω έχει η σημερινή αντίπαλος της. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν. Θα βρουν την σταθερότητα που τους λείπει ενώ είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Άποψη μας πως θα το καθαρίσει και με συνδυασμό τερμάτων. Είτε γιατί είναι αποφασισμένη, είτε γιατί αμυντικά στο πρωτάθλημα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Παραμένουμε στη Γερμανία αλλά ρίχνουμε δίχτυα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ αυτό της Σαντχάουζεν με την Άουε. Ωστόσο εμείς θα το παίξουμε κόντρα.

Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή κατάσταση. Ήττα από την Σαν Πάουλι ενώ μετράει και σερί 0-1-2 στα τρία τελευταία ματς. Από την άλλη, η Άουε σήκωσε γρήγορα κεφάλι μετά την βαριά ήττα από το Αμβούργο. Επικράτησε της Ντινάμο Δρέσδης (4-1) και θα επιδιώξει να συνεχίσει νικηφόρα. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα της Σαντχάουζεν και ποντάρουμε στο Χ/2 της Άουε.

Πρόταση
Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ (16.30): 2 και Όβερ 2,5 (1.95)
Σαντχάουζεν – Άουε (14.00): Χ/2 (1.68)