Άλλη κλάση οι Κάιζερ Τσιφς!

Για την όγδοη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Νότιας Αφρικής, οι πρωτοπόροι Κάιζερ Τσιφς υποδέχονται στο Γιοχάνεσμπουργκ την Λαμοντβίλ Γκόλντεν Άροους.

Άλλη κλάση οι Κάιζερ Τσιφς!

Οι Κάιζερ Τσιφς δυσκολεύτηκαν αλλά κατάφεραν και πήραν την νίκη κόντρα στη σκληροτράχηλη Μπαρόκα.

Στις τάξεις της ομάδας από το Γιοχάνεσμπουργκ και αυτή η επιτυχία εκλήφθηκε ως μήνυμα πρωταθλητισμού για τον πάλαι ποτέ κραταιό σύλλογο που εδραιώνει την παρουσία του στην κορυφή. Η αξιόπιστη αμυντική λειτουργία είναι αυτή που κάνει τη διαφορά σε σχέση με προηγούμενες σεζόν και ο Γερμανός προπονητής Έρνστ Μίντερτροπ ζητά από τους κιτρινόμαυρους ανάλογη συνέχεια.

Η Λαμοντβίλ χάρη στο εκρηκτικό της ξεκίνημα φάνηκε έτοιμη να πανηγυρίσει μια ακόμα εντός έδρας νίκη, ωστόσο η έφεση που παρουσιάζει στις ισοπαλίες ήταν αυτή που χαρακτήρισε και το ματς με την νεοφώτιστη Στέλενμπος.

Τέσσερα συνεχόμενα «Χ» καταγράφονται στον λογαριασμό της ομάδας από το Ντέρμπαν και δεν της επιτρέπουν να κάνει το βήμα παραπάνω. Τα «χρυσά βέλη» χάνουν την ευστοχία τους στις εκτός έδρας αποστολές, όπου δεν έχουν κερδίσει στις τρεις εξόδους τους.

Οι Κάιζερ Τσιφς είναι πρωτοπόροι, διαθέτουν βαριά φανέλα, παίζουν στο γήπεδό τους. Η Λαμοντβίλ πηγαίνει από ισοπαλία σε ισοπαλία. Είναι ένα κλικ πιο κάτω ποιοτικά. Ο άσος διπλασιάζει το ποντάρισμά μας!

ΠΡΟΤΑΣΗ
Κάιζερ Τσιφς-Λαμοντβίλ Γκόλντεν Άροους (20.30) 1 (2.10)