Υπό πίεση η Εσπανιόλ, φορμαρισμένη η Κάλιαρι

Δύο επιλογές από Ισπανία και Ιταλία στο κουπόνι της Κυριακής (29/9). 

Υπό πίεση η Εσπανιόλ, φορμαρισμένη η Κάλιαρι

Η ισοπαλία στο Βίγκο, στέρησε την ευκαιρία της Εσπανιόλ να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη. Ενθαρρυντικό πως η ομάδα της Καταλονίας έδειξε κάποια θετικά σημάδια τα οποία οφείλει να κρατήσει το μεσημέρι της Κυριακής (29/9), καθώς υποδέχεται την Βαγιαδολίδ για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Η τελευταία μάλιστα είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν θα αδικήσουμε όποιον ποντάρει στο διπλό. Από την άλλη, οι «παπαγάλοι» έχουν μεγάλη πίεση έχοντας τρεις στις τρεις ήττες, εντός έδρας. Ιδιαίτερα ο Γκαγιέγκο δέχεται αυστηρή κριτική. Αισιοδοξούμε πως η Εσπανιόλ θα βγάλει αντίδραση και επιτέλους θα κερδίσει εντός έδρας. Εύκολα ή δύσκολα. Επιλογή μας ο άσος

Μετά το εμφατικό διπλό επί της Νάπολι, η Κάλιαρι επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει τη Βερόνα. Η γηπεδούχος έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες μετά τις δύο ήττες του ξεκινήματος. Στον αντίποδα η Βερόνα έμεινε στο μηδέν, με την Ουντινέζε, ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο όμως πήρε τα ηνία της αναμέτρησης στην επανάληψη, εμφανίζοντας πρόβλημα στη δημιουργία όταν πρέπει η ίδια να φτιάξει παιχνίδι. Έχει πέντε βαθμούς και μετράει σερί 1-2-2.

Η Κάλιαρι έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της. Η μεγάλη νίκη στον Νότο, της έδωσε ψυχολογία και διαθέτει την εμπειρία για να πάρει ακόμα ένα τρίποντο στη Serie A. Εμπιστοσύνη στον άσο και στην έδρα της Κάλιαρι.

Πρόταση
(13.00): Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ 1 (1.87)
(19.00): Κάλιαρι - Βερόνα 1 (1.95)