Γκολ και θέαμα στη Serie A

Δύο επιλογές από το Κουπόνι της Κυριακής (22/9)

Γκολ και θέαμα στη Serie A

Η Τότεναμ κατάφερε για ακόμα ένα ματς να μην κρατήσει το σκορ απέναντι στη Λέστερ (2-1), η Φράιμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Άουγκσμπουργκ και μείναμε μακριά από το ταμείο.

Στο κυριακάτικο κουπόνι υπάρχει πληθώρα επιλογών, ωστόσο τα γκολ στο καμπιονάτο μας ελκύουν σαν... μαγνήτης. Δύο επιλογές από τη Serie A. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Η Αταλάντα αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα. Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και θα προτείνουμε να αποφύγετε τα σημεία. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν βαριά ήττα στο Ζάγκρεμπ μεσοβδόμαδα και όσο να το κάνεις η ψυχολογία τους ταράχθηκε. Οι «βιόλα» έδειξαν απέναντι στη Γιουβέντους όπως διαθέτουν ένα καλό σύνολο που μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα.

Με δεδομένη την αντίδραση που ψάχνει η Αταλάντα αλλά και τους παίκτες που διαθέτει μπροστά η Φιορεντίνα θα πάμε στα γκολ. Πληρώνει καλά το 2-3 και θα το ποντάρουμε.

Δεύτερη στάση μας η Ρώμη. Η Λάτσιο φιλοξενεί στο «Ολίμπικο» την Πάρμα και ψάχνει αντίδραση για την ήττα στη Ρουμανία από την Κλουζ (2-1). Ο Ιντζάγκι θα δώσει «γκάζια» στους παίκτες του, οι οποίοι παράγουν φάσεις και σκοράρουν με ευκολία. Η άμυνα των «λατσιάλι» παρουσιάζει κενά. Δέχεται χωρίς μεγάλη αντίσταση γκολ και η καλή σε αντεπιθέσεις, Πάρμα θα της κάνει ζημιά. Διαλέγουμε το αμφίσκορο σε αυτό το ματς.

Πρόταση
Αταλάντα – Φιορεντίνα (19.00): 2-3 (2.15)
Λάτσιο – Πάρμα (21.45): G/G (1.85)