Εμπιστοσύνη σε Φράιμπουργκ και Τότεναμ

Δύο επιλογές από το Κουπόνι του Σαββάτου (21/9). 

Εμπιστοσύνη σε Φράιμπουργκ και Τότεναμ

Πληθώρα επιλογών από τοπ Κουπόνι του Σαββάτου (21/9), ωστόσο εμείς θα αρκεστούμε σε δύο παιχνίδια στην απογευματινή ζώνη με σκοπό το ταμείο.

Για την 5η αγωνιστική της Bundesliga, η φορμαρισμένη Φράιμπουργκ υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ. Τρομερή εμφάνιση της πρώτης στην έδρα της Χόφεναχαιμ (0-3) και φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις τέσσερις και δεν έχουν δείξει τη σταθερότητα που θα ήθελαν. Επιλογή μας ο άσος, ποντάροντας στη θέληση της Φράιμπουργκ να μείνει ψηλά.

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Κινγκ Πάουερ» με τη Λέστερ να αντιμετωπίζει την Τότεναμ. Ματς με δύσκολα σημεία αν ρίξει κανείς μια ματιά στις αποδόσεις. Από τη μία έχουμε τις «αλεπούδες» που είδαν το αήττητο να σπάει στο Μάντσεστερ και από την άλλη τα «Σπιρούνια» που ναι μεν κέρδισαν με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας ωστόσο επέδειξαν άσχημο πρόσωπο στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό (2-2).

Οι Λονδρέζοι είναι για οκτώ παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς νίκη και θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό ρεκόρ. «Όπλο» τους ο Χάρι Κέιν με 13 γκολ σε 12 ματς κόντρα στη Λέστερ σε όλες τις διοργανώσεις. Με ψυχραιμία την εν λόγω συνάντηση και ποντάρισμα στο συγκρότημα του Ποτσετίνο. Ψάχνει αντίδραση η Τότεναμ και το διπλό σε απόδοση 2,20 είναι η πρόταση μας.

Προτάσεις
Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ (16.30): 1 (1.85)
Λέστερ - Τότεναμ (14.30): 2 (2.20)