Πληρώνει η Ρίζεσπορ, αμφίσκορο στο Μάλμε

Δύο επιλογές από το Κουπόνι της Κυριακής (15/9)

Πληρώνει η Ρίζεσπορ, αμφίσκορο στο Μάλμε

Αποτύχαμε παταγωδώς στους αγώνες της Παρασκευής (13/9) και του Σαββάτου, καθώς η μεν Μπιλμπάο αστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις για να μας πληρώσει και χθες η Μπάγερν στα... χασομέρια έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει κορυφή στη Bundesliga.

Ας μην αναφερθούμε στο ματς της Μπάρτσα με τη Βαλένθια, που βρήκαν όλοι δίχτυα εκτός από τον Αντουάν Γκριεζμάν που σημάδευε τα δοκάρια. Διάδα λοιπόν με ματς από τα... άσημα πρωταθλήματα της Τουρκίας και της Σουηδίας.

Πολύ καλό ξεκίνημα από την Ρίζεσπορ στο τουρκικό πρωτάθλημα, μετρώντας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα, αυτή ήρθε στη «Vodafone arena» κόντρα στη Μπεσίκτας, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα.

Την Κυριακή (15/9) υποδέχεται την Γκεζτέπε που αγνοεί το τρίποντο μέχρι στιγμής σε τρεις αναμετρήσεις ενώ δεν έχει βρει και δίχτυα. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Τσινέρμε και Ρέις. Θα ποντάρουμε και θα στηρίξουμε τους φορμαρισμένους γηπεδούχους. Ο άσος μάλιστα βρίσκεται σε καλή απόδοση.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μάλμε η οποία παρέμεινε μόνη στην 3η θέση με 44 βαθμούς μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Πλέον, οι «κυανόλευκοι» είναι ζωντανοί στη «μάχη» του τίτλου ωστόσο πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή.

Σήμερα αντιμετωπίζει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της λίγκας. Η Νόρκεπινγκ μετράει τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, κερδίζοντας καθαρά 2-0 τη Χάμαρμπι. Οι επτά πρόσφατες συναντήσεις των ομάδων έχουν αμφίσκορο και ως λάτρεις της παράδοσης θα αποφύγουμε τα… ύπουλα σημεία. Γκολ και από τους δύο για ταμείο!