Με φόρα οι Βάσκοι!

Δύο προτάσεις από το Κουπόνι της Παρασκευής (13/9)

Με φόρα οι Βάσκοι!

Μετά την, αν μη τι άλλο, δύσκολη στοιχηματική περίοδο με τα προκριματικά του Euro 2002, επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Και αυτή δεν είναι άλλη από τις αναμετρήσεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η αλήθεια είναι πως μετά από ένα επιτυχημένο σερί προγνωστικών οι Εθνικές μας τα χάλασαν σε μεγάλο βαθμό.

Παρασκευή (13/9) λοιπόν και εμείς αφού μελετήσαμε με προσοχή τα ματς, επιλέξαμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για να κάνουμε όσο το δυνατόν, πιο εύκολο τον δρόμο για ταμείο. Θα ρίξουμε… δίχτυα στα μεγάλα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου. Με σωστές και χωρίς ρίσκο προσεγγίσεις έτσι ώστε να διευκολύνουμε το δελτίο μας. Πάμε λοιπόν στο… κυρίως πιάτο, στηρίζοντας τα φαβορί!


Ενδιαφέρουσα απόδοση στην Ισπανία και στο ματς της Μαγιόρκα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι διανύουν μία από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων χρόνων, έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία σε τρεις αναμετρήσεις, φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 2-1 επί της Εϊμπάρ ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη (1-0 από Σοσιεδάδ και 2-0 από τη Βαλένθια). Παρότι η διακοπή έδωσε χρόνο ανασύνταξης στη Μαγιόρκα, δύσκολα η Μπιλπμάο θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και θα επιδιώξει να παραμείνει στα πρώτα στρώματα της Λα Λίγκα. Επιλογή μας το «διπλό» και σε υψηλή απόδοση.

Επιστροφή στη δράση με το παιχνίδι της Ντέρμπι με την Κάρντιφ στο πρωτάθλημα της Championship. Το αποψινό (13/9) ματς είναι «τελικός» καθώς το τρίποντο θα δώσει ψυχολογία στο νικητή και την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό και έχουν σκαμπανέβασματα στην απόδοση τους. Καλό είναι να αποφύγουμε τα σημεία και να πάμε στα... τέρματα. Εκεί που τόσο τα «κριάρια» (6-9) όσο και τα «μπλε πουλιά» (7-9) σκοράρουν αλλά δέχονται και εύκολα γκολ. Ρυθμό θα έχει αλλά δύσκολα θα ξεφύγει η κατάσταση. Το συνολικό 2-3 πληρώνει καλά.

Προτάσεις
Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπ. (22.00): 2 (2.15)
Ντέρμπι - Κάρντιφ (21.45): 2-3 γκολ (2.00)