Άλλη κλάση η Γουέλινγκ!

Για το πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ και στην περιφέρεια του Νότου, η ποιοτική Γουέλινγκ υποδέχεται την περιορισμένης δυναμικής Ίστμπουρν Μπόρο. Η στοιχηματική πρόταση του Fosonline.gr!

Άλλη κλάση η Γουέλινγκ!

Η Γουέλινγκ είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της εν λόγω Λίγκας έχοντας αγωνιστεί παλιότερα και στις Εθνικές κατηγορίες της χώρας. Στη φετινή περίοδο αποδίδει σε υψηλό επίπεδο στην έδρα της όπου μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα ματς. Εκτός έδρας είναι που αποδυναμώνεται και με μέτριες αποδόσεις και αποτελέσματα υποχρεώνεται να βρίσκεται οριακά κάτω από τη ζώνη των πλέι οφ.

Η Ίστμπουρν Μπόρο είναι μια μικρομεσαία ομάδα και για αυτό το επίπεδο που απλά επιζητά την παραμονή της στην κατηγορία. Αυτή και αν στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα, όπου έχει πανηγυρίσει τις δύο νίκες της, ενώ στις εξόδους της δεν έχει κερδίσει ούτε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, αλλά και η συμπεριφορά των αντιπάλων ανάλογα με την έδρα στην οποία αγωνίζονται. Θα επιλέξουμε τον άσο ως βασικό σημείο της σημερινής στήλης !

Πρόταση

Γουέλινγκ-Ίστμπουρν Μπόρο (21.45) 1 (1.85)