Άσοι με... φόντο το ταμείο!

Εμπιστοσύνη στους οικοδεσπότες απ’ το κουπόνι του Σαββάτου. Δύο επιλογές από Αγγλία και Ισπανία με ποντάρισμα στον άσσο!

Άσοι με... φόντο το ταμείο!

Πρώτη στάση για σήμερα το «Κινγκ Πάουερ» με τη Λέστερ να φιλοξενεί την Μπόρνμουθ. Αμφότερες οι ομάδες χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Οι «αλεπούδες» απέκλεισαν εκτός έδρας την Νιούκαστλ, ενώ τα «κεράσια» στο… τσακ γλίτωσαν το κάζο από τη Φόρεστ Γκριν. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καλύτερα σημάδια στα πρώτα παιχνίδια τους και αυτό τους καθιστά φαβορί για τη νίκη. Η Μπόρνμουθ είναι ομάδα που δεν κλείνεται, δεν περιμένει τον αντίπαλο και κάνει το παιχνίδι της. Με αυτά τα δεδομένα οι ταχύτατοι επιθετικοί της Λέστερ πιθανότατα να βρουν ανοιχτούς χώρους και να κάνουν τη ζημιά. Η απόδοση μας κινεί τις υποψίες, ωστόσο θα την αρπάξουμε.

Σε ακόμα ένα μεγάλο πρωτάθλημα, αυτό της Ισπανίας και στη ζώνη των τελευταίων αναμετρήσεων, η Ρεάλ Μπέτις υποδέχεται στην Ανδαλουσία τη Λεγκάνες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα, ωστόσο είναι μια νέα ομάδα και διαθέτουν παίκτες, όπως ο Φεκίρ και ο Καρβάλιο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Την ίδια άσχημη αρχή έχουν κάνει και οι σημερινοί αντίπαλοι των «βερτιμπλάνκος» και φαίνεται πως θα παλέψουν για την παραμονή. Εμπιστοσύνη στη Μπέτις και στην καλή, κατά τα άλλα, απόδοση του άσου.

Προτάσεις
Λέστερ – Μπόρνμουθ (17.00): 1 (1.60)
Μπέτις – Λεγκανές (22.00): 1 (1.80)