Ωραίο παιχνίδι με τη Λιόν

Και χθες (29/4) επιβεβαιώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις κινήσεις μας.

Ωραίο παιχνίδι με τη Λιόν

Η Μπριζ εξασφάλισε τον άσο που θέλαμε από το ημίχρονο. Το ίδιο και η Ρασίνγκ Κλουμπ μεταμεσονύκτια. Είδαμε επίσης να σκοράρουν και οι δύο στην αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Τσέλσι. Αντίθετα χάθηκε ο άσος της Ουτρέχτης που ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Με κεκτημένη ταχύτητα

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται στη Γαλλία η Λιόν. Η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό από τότε που απαλλάχθηκε από το βάρος του Γιουρόπα Λιγκ, προχωρά από τη μια νίκη στην άλλη. Αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο, συνήθως με πολλές ευκαιρίες και μεγάλα σκορ. Σκοπός της η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και για την ώρα ισοβαθμεί με τη Μαρσέιγ στην τρίτη προνομιούχο θέση. Επιστρέφει και ο ηγέτης της ο Φεκίρ στην 11άδα της και αναμένεται ακόμα πιο ισχυρή στο Γκαστόν Ζεράρ κόντρα στη Ντιζόν. Οι γηπεδούχοι δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό και αγωνίζονται επίσης επιθετικά.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Ντιζόν – Λιόν 2 και over 2,5 συνδυαστικά Ντιζόν – Λιόν Over 3,5 Ντιζόν – Λιόν: Anytime σκόρερ ο Μαριάνο Ντίαζ

Αλίμονο στην Κόβεντρι

Στην 44η από τις 46 αγωνιστικές της εισέρχεται η τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας. Η Κόβεντρι έχει ικανοποιήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Προσπαθεί υπό μεγάλη πίεση να εδραιώσει την παρουσία της στη ζώνη των μπαράζ ανόδου. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να λυγίσει τη Στιβενέιτζ που αιωρείται στα μέσα της κατάταξης χωρίς να κινδυνεύει και χωρίς να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κόβεντρι – Στιβενέιτζ 1

Η βελτίωση της Ντεπορτίβο

Η Λα Κορούνια συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη στην ισπανική πριμέρα. Το εντυπωσιακό 3-2 επί της Μάλαγα ήταν αρχή. Ακολούθησε νέο νικητήριο 3-2 στο Μπιλμπάο με αντίπαλο την Αθλέτικ. Αν δεν ατυχούσε με δοκάρι, θα μπορούσε να είχε καταβάλει και τη Σεβίλλη. Η ομάδα του Κλάρενς Σέεντορφ έχει βελτιωθεί πραγματικά και δείχνει ότι έχει τον τρόπο για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Απόψε δοκιμάζεται στο σπίτι της Λεγκανιές που ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά, αλλά και που το +12 από την τελευταία τριάδα της αφήνει περιθώριο ηρεμίας. Πιο φορμαρισμένη, πιο συγκροτημένη είναι αυτή την περίοδο η Λα Κορούνια. Η ανάγκη της για βαθμούς ακόμα μεγαλύτερη και όσο οι αποδόσεις της δείχνουν τριάρια, μας ενδιαφέρει ακόμα πιο πολύ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Λεγκανιές - Λα Κορούνια 2Χ

Αυτή η τριάδα μπορεί απόψε να οδηγήσει στην επιτυχία. Για τις επόμενες μέρες το σημερινό φύλλο του «ΦΩΤΟΣ» κυκλοφόρησε με τετρασέλιδο στοιχηματικό ένθετο γεμάτο αναλύσεις, βαθμολογίες και προτάσεις για όλους όσοι ασχολούνται με το στοίχημα.