Ξεσπάνε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου

Δύο επιλογές από το Κουπόνι του Σαββάτου (24/8)

Ξεσπάνε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου

Επιλογές από Ισπανία και Γερμανία θα πάρουμε από το, αν μη τι άλλο, γεμάτο Κουπόνι του Σαββάτου (24/7). Γκολ, θέαμα και δύο προτάσεις με αρκετά καλές αποδόσεις. Με την ελπίδα στο τέλος να πάμε ταμείο!

Πρώτη στάση για σήμερα η Γερμανία και η αναμέτρηση της Σάλκε με την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί μπήκαν με το… αριστερό αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Χέρτα στην έδρα τους και θέλουν οπωσδήποτε να φύγουν από το Γκελζενκίρχεν με τρεις βαθμούς.

Από την άλλοι οι «βασιλικοί μπλε» έμειναν στο μηδέν κόντρα στην Γκλάντμπαχ, στο παιχνίδι της πρεμιέρας, μη μπορώντας να δείξουν κάτι σπουδαίο μπροστά. Θα επιλέξουμε το 2 και όβερ 2,5 για το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς, ο οποίος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει άλλο στραβοπάτημα.

Γκολ στη Γερμανία, γκολ και στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται για τη 2η αγωνιστική της Primera τη Βαγιαδολίδ. Η αντίπαλος των «μερένγκες» δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Πέρασε με νίκη από «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», κερδίζοντας τη Μπέτις ενώ πέρσι έκανε αρκετές… κηδείες.

Από την άλλη, οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν στο Βίγο της Θέλτα και θέλουν να δώσουν ένα γερό μάθημα στους επικριτές τους. Προβλέπουμε μια αναμέτρηση ανοιχτή με πολλά γκολ και θα αποφύγουμε τα σημεία.

Πρόταση
Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου (19.30): 2 και Over 2,5 (1.91)
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ (20.00): 4-6 γκολ (2.10)