Άλλη κλάση η Βαλερένγκα

Η ποιοτική Βαλερένγκα υποδέχεται την μεσαίας δυναμικής Κρίστιανσουντ, από την οποία απουσιάζουν δύο βασικοί ανασταλτικοί παίκτες

Άλλη κλάση η Βαλερένγκα

Αν μια ομάδα δεν επιθυμούσε την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτή είναι η Βαλερένγκα. Οι πρωτευουσιάνοι έβαλαν στα δύο πιο πρόσφατα ματς δέκα γκολ (!) και έδειχναν έτοιμοι να εξαπολύσουν αντεπίθεση για τον στόχο της πρώτης τριάδας. Από το τελευταίο παιχνίδι στις 5 Ιουλίου πέρασε ένας μήνας και αποτελεί ερωτηματικό αν θα επιστρέψουν οι μπλε το ίδιο καυτοί στην αγωνιστική δράση.

Ακριβώς ανάλογη είναι η αγωνιστική απραξία από την οποία καλείται να επιστρέψει η Κρίστιανσουντ. Στις 5 Ιουλίου και αυτή έριξε πέντε γκολ στην Λίλεστρομ (5-2), βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί. Οι κυανόλευκοι πορεύονται στη φετινή περίοδο με όπλο την αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, ωστόσο στην επίθεση έχουν θέματα στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους που δεν σκοράρουν. Ο προπονητής Κρίστιαν Μίκελσεν δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Κολί και στον αμυντικό μέσο Ντιόπ που εκτίουν ποινή. Επιλέγουμε άσο και άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Βαλερένγκα-Κρίστιανσουντ (21.00): 1 (1.60) ή 1 ημ/1 τελ. (2.30)