Ψάχνει αντίδραση η Βικτόρια Πλζεν

Δύο προτάσεις από το κουπόνι του Σαββάτου (3/3)

Ψάχνει αντίδραση η Βικτόρια Πλζεν

Η Champioship κάνει πρεμιέρα και οι αναμετρήσεις της μας δίνουν την ευκαιρία να προσεγγίσουμε καλύτερα τα ματς. Αν μέσα στον Ιούλη περάσαμε δύσκολες ημέρες, προσπαθώντας να ποντάρουμε σωστά και έξυπνα, τώρα έχουμε πληθώρα επιλογών για να πάμε ταμείο. Γεμάτο λοιπόν α το Κουπόνι του Σαββάτου (3/3) και εμείς θα σας προσφέρουμε μια δυάδα για ταμείο.

Θα ξεκινήσουμε από την γνωστή μας Βικτόρια Πλζεν και την 4η αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος

Οι «κυανέρυθροι» αποκλείστηκαν από τα προκριματικά του Champions League, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, η δευτεραθλήτρια της Τσεχίας δοκιμάζεται στην έδρα της Μποέμιανς και θέλοντας να γυρίσει τούμπα της εις βάρος της κατάσταση, χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Τρία τρίποντα σε ισάριθμα παιχνίδια έχει το συγκρότημα του Πάβελ Βρμπα που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Σλάβια Πράγας. Οι γηπεδούχοι από την άλλη μετρούν δύο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και δεν έχουν δείξει καλά σημάδια. Το «διπλό» προσφέρεται σε καλή απόδοση και θα ποντάρουμε στην ανάγκη να αντιδράσει η Πλζεν.

Τέλος, από το πρόγραμμα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην Αγγλία, τα βλέμματα μας για καθαρά, στοιχηματικούς λόγους πέφτουν στο ματς της Μπαρνσλεϊ με τη Φούλαμ Από τη μία έχουμε την ομάδα που βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή (σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς) και από την άλλη, τους Λονδρέζους που συγκαταλέγονται σε αυτό των ισχυρών και εκ των φαβορί για την άνοδο.

Παρότι πέρσι σκόρπισε λεφτά, δεν κατάφερε να παραμείνει στην Premier League. Πλέον, στη Φούλαμ κατάλαβαν τα λάθη τους και κινήθηκαν πιο συντηρητικά στο μέτωπο των μεταγραφών ενώ στον πάγκο παρέμεινε ο Σκοτ Πάρκερ.

Στην προετοιμασία δεν έδειξε καλό πρόσωπο (1-1-4) ωστόσο έχει την εμπειρία αλλά και την ποιότητα να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της.

Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπαρνσλεϊ που ο μεγαλύτερος της παίκτης είναι 25 ετών. Βέβαια, ακόμα ένα στοιχείο που δυναμώνει το «διπλό» είναι οι απώλειες των γηπεδούχων από την αμυντική γραμμή αφού και έφυγαν και η ομάδα δεν ενισχύθηκε. Εμπιστοσύνη στη νίκη της λονδρέζικης ομάδας και μάλιστα σε καλή απόδοση.

Πρόταση
Μπάρνσλεϊ - Φούλαμ (17.00): 2 (2.05)
Μποέμιανς 1905 - Βικτόρια Πλζεν (20.30): 2 (1.75)