Σιγουριά λόγω εμπειρίας η Σταντάρ Λιέγης

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (27/7).

Σιγουριά λόγω εμπειρίας η Σταντάρ Λιέγης

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του βέλγικου πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής. Στο πρόγραμμα των αγώνων αλλά και του στοιχήματος ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Σερκλ Μπριζ με τη Σταντάρ Λιέγης.

Η Σερκλ Μπριζ κατάφερε πέρυσι να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, στην οποία ήταν νεοφώτιστη. Ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν αλλά στον δεύτερο δεν είχε εξ ίσου καλή πορεία. Παρά το γεγονός αυτό τα κατάφερε και η χρονιά επιτυχημένη.
Πάντως, ο προπονητής της ομάδας Λοράν Γκουγιό αποχώρησε πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος και ανέλαβε ο 47χρονος Φαμπιέν Μερκαδάλ, ο οποίος εργαζόταν στην Καέν.

Θα στηριχτεί και σε παίκτες δανικούς όπως και πέρυσι. Παίκτες από τη Μονακό, τη Μουσκρόν και την Τζένοα. Σημαντικό στοιχείο ότι μέχρι τώρα σε έξι φιλικά δεν έχει ούτε νίκη. Φτάνει πολύ δύσκολα στο γκολ, καθαρά αμυντικογενής ομάδα.

Η Σταντάρ Λιέγης είναι πάντα ένα από τα μεγάλα ονόματα του Βελγίου. Προέρχεται από μια σχετικά κακή χρονιά καθώς έχασε το πρωτάθλημα. Μπήκε στα πλέι οφ με διαφορά μεγάλη από τους διεκδικητές την οποία δεν κατάφερε να καλύψει.

Ο προπονητής της ομάδας, Μισέλ Πρεντ’όμ, δήλωσε πρόσφατα ότι η ομάδα του θα έχει μεγαλύτερη ομοιογένεια αν και δεν του λείπουν τα νέα πρόσωπα. Είχε καλή ισοπαλία στα φιλικά –μια μόλις ήττα, τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες- και έχει τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσει με το δεξί. Φαβορί και το 2-3 γκολ στο 1,95 δείχνει ικανοποιητικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σερκλ Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης 2-3 G (1.95)