Βολεύονται με την ισοπαλία Νότια Αφρική και Μαρόκο

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι (1/7).

Βολεύονται με την ισοπαλία Νότια Αφρική και Μαρόκο

Νότια Αφρική-Μαρόκο (19:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Copa Africa.

Η Νότια Αφρική έχασε την πρώτη αγωνιστική από την Ακτή Ελεφαντοστού με 1-0, δυσκολεύοντας έτσι την πρόκριση από τον υποθετικά πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης. Την Παρασκευή (28/6) επικράτησε της αδύναμης Ναμίμπιας με 1-0, ωστόσο θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα με βάση τις ευκαιρίες που είχε. Ακόμα και με ήττα έχει ελπίδες πρόκρισης, καθώς προκρίνονται και οι 4 από τις 6 καλύτερες τρίτες. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Το Μαρόκο με δύο νίκες έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην φάση των «16», ωστόσο θέλει παράλληλα να διατηρήσει την πρωτιά του ομίλου, με την ισοπαλία να της αρκεί. Κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού πήρε το προβάδισμα από το 23ο λεπτό και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι την λήξη του αγώνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ίσες ευκαιρίες. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Από την στιγμή που το Μαρόκο βολεύεται με ισοπαλία και η Νότια Αφρική μπορεί να ελπίζει με ένα βαθμό. Θα επιλέξουμε την ισοπαλία, ωστόσο για περισσότερη ασφάλεια μπορούμε να προτιμήσουμε και την ισοπαλία του ημιχρόνου.

Συνοπτικά:

Νότια Αφρική-Μαρόκο: Χ (3.00), Χ ημίχρονο (1.90)