Με προσοχή για τους «4»

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (28/6).

Με προσοχή για τους «4»

Βενεζουέλα-Αργεντινή (22:00 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Copa America.

Η Βενεζουέλα ξεκαθάρισε την πρόκρισή της στα νοκ άουτ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου απέσπασε δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ κόντρα στα φαβορί του ομίλου για τις πρώτες δύο θέσεις, Βραζιλία και Περού. Και αυτό διότι την τελευταία αγωνιστική αντιμετώπιζε την αδύναμη Βολιβία, της οποίας επικράτησε με 3-1 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Αργεντινή γλίτωσε το κάζο του αποκλεισμού και την γκρίνια του κόσμου, έστω και προσωρινά. Ο ένας βαθμός στις πρώτες δύο αγωνιστικές θα μπορούσε να ήταν και μηδέν αν ο Γκονζάλεζ δεν είχε αστοχήσει στο πέναλτι για την Παραγουάη, όμως και πάλι με μία νίκη απέναντι στο Κατάρ θα προκρινόταν ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες. Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Ρένζο Σαράβια (δεξί μπακ, Ρασίνγκ).

Η Αργεντινή παρά τη νίκη με το Κατάρ, δείχνει να έχει αστάθειες και με την Βενεζουέλα να έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε τρία ματς, αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. Θα πάμε με το under, ενώ αξίζει και το σημείο 2-3 γκολ, το οποίο έχει βγει στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της «αλμπισελέστε».

Κολομβία-Χιλή (02:00 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Copa America.

Η Κολομβία είναι η μόνη ομάδα που έκανε το 3/3 στην φάση των ομίλων, ενώ μόνο αυτή και η Βραζιλία δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ στην διοργάνωση. Οι «καφετέρος» είναι το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και το παιχνίδι με την κάτοχο Χιλή θα κρίνει αν αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ επέστρεψε ο Οσπίνα.

Η Χιλή τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την Ουρουγουάη, από την οποία έχασε με 1-0, ωστόσο είχε περισσότερες ευκαιρίες. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές ήταν αρκετά δυναμική, καθώς νίκησε τις Ιαπωνία και Εκουαδόρ με 4-0 και 2-1 αντίστοιχα. Ο Ρεϊνάλντο Ρουέντα αναμένεται να ξεκινήσει με 4 αμυντικούς αντί για τρεις, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Γκάρι Μεδέλ (μέσος, Μπεσίκτας).

Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό και σκληρό, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή της ισοπαλίας του ημιχρόνου.

Συνοπτικά:

Βενεζουέλα-Αργεντινή: under 2.5 (1.70), 2-3 γκολ (1.95)

Κολομβία-Χιλή: Χ ημίχρονο (1.95)