Ντέρμπι στο Euro K21, ξεκαθαρίζει την πρόκριση η Ουρουγουάη

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (20/6).

Ντέρμπι στο Euro K21, ξεκαθαρίζει την πρόκριση η Ουρουγουάη

Δανία Κ21-Αυστρία Κ21 (19:30 ERT Sports)

Οι δυο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την δεύτερη αγωνιστική του Euro K21.

Η Δανία γνώρισε την ήττα από την ανώτερη Γερμανία στην πρώτη αγωνιστική. Τα «πάντσερ» άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο τέρματα και να σφραγίσουν τη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν οι Δανοί ήταν να μειώσουν με πέναλτι στο 73', ωστόσο εξ αρχής δεν έπειθαν με την εικόνα τους για να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η Αυστρία μπήκε με το δεξί στην διοργάνωση, καθώς νίκησε την ταλαντούχα Σερβία. Η αρμάδα του Βέρνερ Γκρέγκοβιτς κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο και όταν οι Σέρβοι έμειναν με 10 παίκτες στο 75', βρήκαν και δεύτερο τέρμα τρία λεπτά αργότερα. Μοναδικά απώλεια αυτή του επιθετικού Χανς Βολφ (Σάλτσμπουργκ),ο οποίος σκόραρε και το πρώτο τέρμα της ομάδας του.

Με την απώλεια του Βολφ η απόδοση της Αυστρίας έχει ανέβει αρκετά και θα δυσκολευτεί επιθετικά, ωστόσο θα επιλέξουμε να σημειωθούν από 2 με 3 γκολ.

Ουρουγουάη-Ιαπωνία (02:00 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την δεύτερη αγωνιστική του Copa America.

Η Ουρουγουάη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Copa America, επικρατώντας του Εκουαδόρ με 4-0. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό και με τους «αμαρίγιος» να μένουν με 10 παίκτες από το 24', οι Καβάνι και Σουάρεζ πρόσθεσαν άλλα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η «σελέστε» κατέβασε ρυθμό και σημείωσε το τελικό σκορ με αυτογκόλ του Μίνα στο 78'.Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Ιαπωνία τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Χιλή, καθώς ηττήθηκε με 4-0, ωστόσο δικαιολογημένα, αφού από τους 23 παίκτες του ρόστερ, οι 17 κλήθηκαν για πρώτη φορά. Αν και ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 41' και στη συνέχεια κατρακύλησε, με τους κατόχους του θεσμού να πετυχαίνουν τα υπόλοιπα τρία τέρματα στο δεύτερο μισό (53', 82', 84'). Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Ουρουγουάη είναι ξεκάθαρο φαβορί και θα επιλέξουμε τη νίκη της συνδυαστικά με το over 2.5.

Συνοπτικά:

Δανία Κ21-Αυστρία Κ21: 2-3 γκολ (1.95)

Ουρουγουάη-Ιαπωνία: 1 & over 2.5 (1.60)