Για το 2/2 η Κολομβία, «τελικός» για την Αργεντινή

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (19/6).

Για το 2/2 η Κολομβία, «τελικός» για την Αργεντινή

Κολομβία-Κατάρ (00:30 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την δεύτερη αγωνιστική του Copa America.

Η Κολομβία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, νικώντας την Αργεντινή με 2-0 στο παιχνίδι που θα κρίνει κατά πολύ την πρωτιά του ομίλου. Στο πρώτο ημίχρονο οι «καφετέρος» ήταν πιο δραστήριοι, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σοβαρά. Στην επανάληψη η «αλμπισελέστε» δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, έχοντας 12 τελικές (6 στον στόχο), όμως το γκολ του Μαρτίνεζ στο 71' έφερε πίεση στην ομάδα του Σκαλόνι, η οποία δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Το Κατάρ πήρε πολύτιμη ισοπαλία κόντρα στην Παραγουάη στο ντεμπούτο του και θέλει να ελπίζει σε πρόκριση μέσω της τρίτης θέσης, μιας και το να τερματίσει δεύτερη φαντάζει δύσκολο ως απίθανο. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε μέσα σε εννιά λεπτά (68', 77') να ισοφαρίσει σε 2-2. Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Κολομβία είναι το φαβορί για την νίκη, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε να κερδίζει από το πρώτο ημίχρονο.

Αργεντινή-Παραγουάη (03:30 ERT Sports)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την δεύτερη αγωνιστική του Copa America.

Κακό ξεκίνημα για την Αργεντινή, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να καθαρίσει το παιχνίδι με την Παραγουάη, ώστε να διώξει έστω και προσωρινά την γκρίνια που υπάρχει τριγύρω. Κόντρα στη Κολομβία είχε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο ήταν άτυχη σε αρκετές φάσεις, με την μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία να είναι του Μέσι, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ ο Οσπίνα ήταν πεσμένος και θα μπορούσε να κάνει το 1-0. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Παραγουάη νόμιζε πως είχε εξασφαλίσει τη νίκη με το Κατάρ, όμως οι Άραβες δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν. Πλέον ποντάρει στην κακή ψυχολογία της Αργεντινής ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς στο αγωνιστικό κομμάτι υστερεί σχεδόν σε όλα τα σημεία.Κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Αργεντινή θέλει τη νίκη πάση θυσία, ενώ η Παραγουάη αναμένεται να παίξει κλειστά και να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις της. Πιθανόν να σημειωθούν 2 με 3 γκολ.