Χωρίς φαβορί στην Ουκρανία, νίκη πάση θυσία για την Αυστρία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (7/6).

Χωρίς φαβορί στην Ουκρανία, νίκη πάση θυσία για την Αυστρία

Ουκρανία-Σερβία (21:45 OTESport 8)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Ουκρανία ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις τις στα προκριματικά με ισοπαλία χωρίς γκολ στην έδρα της Πορτογαλία, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική δυσκολεύτηκε εκτός έδρας με το Λουξεμβούργο, καθώς πήρε τους τρεις βαθμούς με αυτογκόλ στο 93ο λεπτό. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Μπόικο (τερματοφύλακας, Ντιναμό Κιέβου) και Μάρλος (εξτρέμ, Σαχτάρ), ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Γιαρμολένκο (επιθετικός, Γουέστ Χαμ).

Η Σερβία είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 σε φιλική αναμέτρηση με την Γερμανία, ενώ την επόμενη υποχρέωσε την Πορτογαλία σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία (1-1) και κατάφερε να κρατήσει το Χ κόντρα σε μία άκρως επιθετική ομάδα. Κανένας παίκτης στην αποστολή δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η Ουκρανία έχει δυνατή έδρα, όμως η Σερβία διαθέτει καλό επιθετικό σύνολο, ωστόσο δεν θα επιλέξουμε τελικό σημείο, αλλά να σημειωθούν 2-3 γκολ.

Αυστρία-Σλοβενία (21:45 OTESport 3)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Αυστρία μετράει δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια των προκριματικών, έχοντας χάσει 1-0 από την Πολωνία εντός έδρας και 4-2 από το Ισραήλ εκτός, όπου στη Χάιφα είχε περισσότερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, όμως δεν ήταν το ίδιο τυχερή. Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα οι παίκτες των Αυστριακών.

Η Σλοβενία ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες τα προκριματικά με το ίδιο σκορ (1-1) κόντρα σε Ισραήλ εκτός έδρας και Β.Μακεδονία εντός, ενώ στο παιχνίδι στην έδρα της είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα και η αποστολή των φιλοξενούμενων.

Η Αυστρία θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης και θα πάμε με τον άσσο.

Συνοπτικά:

Ουκρανία-Σερβία: 2-3 γκολ (1.95)

Αυστρία-Σλοβενία: 1 (1.80)