Ποντάρισμα στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων

Οι αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (3/6).

Ποντάρισμα στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων

Ουρουγουάη Κ20-Εκουαδόρ Κ20 (18:30)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στη φάση των 16.

Η Ουρουγουάη προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της με τρεις νίκες, όπου βρισκόταν με τις Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία και Ονδούρα, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ και σκόραρε 7. Την Πέμπτη (30/5) νίκησε 2-0 την Νέα Ζηλανδία, η οποία βρισκόταν από πάνω της στην ισοβαθμία και καθάρισε με σχετική ευκολία, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο γκολ μπήκε στο 95ο λεπτό. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή.

Το Εκουαδόρ προκρίθηκε στην επόμενη φάση με τέσσερις βαθμούς, ως μία από τις καλύτερες τρίτες, έχοντας δύο γκολ στο ενεργητικό και παθητικό της και αντιπάλους τις Ιταλία, Μεξικό και Ιαπωνία. Την Τετάρτη (29/5) νίκησε το Μεξικό με 1-0, το οποίο επίσης καιγόταν για τους τρεις βαθμούς, όμως άντεξε την πίεση και κράτησε το υπέρ της σκορ από το 12ο λεπτό. Χωρίς απουσίες θα αγωνιστούν οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Η Ουρουγουάη πείθει περισσότερο με τις εμφανίσεις της και θα την στηρίξουμε στο 2.35.

Ουκρανία Κ20-Παναμάς Κ20 (18:30)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στη φάση των 16.

Η Ουκρανία πέρασε στην επόμενη φάση ως πρώτη στον όμιλό της με 7 βαθμούς, όπου αντιμετώπισε τις Νιγηρία, Κατάρ και ΗΠΑ, ενώ σκόραρε 4 γκολ και δέχθηκε 2. Την Πέμπτη (30/5) αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νιγηρία, ενώ αγωνίστηκαν παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς και οι δύο ομάδες βολεύονταν με την ισοπαλία. Δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών οι Ουκρανοί.

Ο Παναμάς προκρίθηκε ως η τελευταία καλύτερη τρίτη με 4 βαθμούς, σε όμιλο με Μάλι, Σαουδική Αραβία και Γαλλία, ενώ πέτυχε 3 γκολ και δέχθηκε 4. Την Παρασκευή (31/5) νίκησε 2-1 την ουραγό Σαουδική Αραβία, η οποία είχε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να τις αξιοποιήσει. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Η Ουκρανία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο θα επιλέξουμε να σημειωθούν 2-3 γκολ, κάτι που έχει βγει στα 2/3 παιχνίδια των «κιτρινομπλέ» και στα 3/3 των Σαουδαραβών.

Συνοπτικά:

Ουρουγουάη Κ20-Εκουαδόρ Κ20: 1 (2.35)

Ουκρανία Κ20-Παναμάς Κ20: 2-3 γκολ (1.90)