Ευρώπη για Φίτεσε, πρώτη νίκη για το Μάλι Κ20

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (28/5)

Ευρώπη για Φίτεσε, πρώτη νίκη για το Μάλι Κ20

Σαουδική Αραβία Κ20-Μάλι Κ20 (21:30)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Σαουδική Αραβία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Γαλλία με 2-0 παίζοντας με 10 παίκτες από το 12ο λεπτό της αναμέτρησης και κατάφερε να αντισταθεί σε ένα τόσο ταλαντούχο σύνολο όπως αυτό των «τρικολόρ», ενώ το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν δεν έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος μέσος Αλ Γκασαγιάν.

Το Μάλι ξεκίνησε με ισοπαλία (1-1) τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Παναμά, έχοντας ανοίξει το σκορ στο 39ο λεπτό, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση στο 87' με πέναλτι, με τους Βορειοαμερικάνους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν υπάρχει καμία απώλεια για τους Αφρικανούς.

Το Μάλι έχει πιο ταλαντούχο σύνολο, ενώ τον Φεβρουάριο κατέκτησε το Κύπελλο Αφρικής, οπότε θα επιλέξουμε την νίκη των τυπικά φιλοξενούμενων.

Φίτεσε-Ουτρέχτη (21:45)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον επαναληπτικό του τελικού για το εισιτήριο του Europa League, έχοντας αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Η Ουτρέχτη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο η Φίτεσε βρήκε την απάντηση στο 31'. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι «βίτας» έπαιξαν πιο συντηρητικά. Η Φίτεσε δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή απουσία, σε αντίθεση με την Ουτρέχτη, η οποία δεν θα έχει στην διάθεσή της τον τραυματία Μπουσάιντ (επιθετικός), ενώ είναι αμφίβολοι οι Γκουβάρα (αμυντικός) και Λέτσχερτ (μέσος).

Η Φίτεσε έχει προβάδισμα με την ισοπαλία του πρώτου αγώνα, οπότε θα ποντάρουμε στην νίκη των γηπεδούχων.

Συνοπτικά:

Σαουδική Αραβία Κ20-Μαλί Κ20: 2 (1.90)

Φίτεσε-Ουτρέχτη: 1 (1.83)