Εξασφαλίζουν τετράδα Ίντερ και Αταλάντα

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (26/5).

 
Εξασφαλίζουν τετράδα Ίντερ και Αταλάντα

Ίντερ-Έμπολι (Novasports 4)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 38η αγωνιστική της Serie A.

Η Ίντερ θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Νάπολι εκτός έδρας και παρά το γεγονός ότι είχε σχεδόν τον ίδιο αριθμό ευκαιριών με τους γηπεδούχους, ηττήθηκε 4-1. Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Βρισάλικο, ενώ είναι αμφίβολος ο Ντε Φράι.

Η Έμπολι βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο θέλει τη νίκη για να σιγουρέψει την παραμονή της. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Τορίνο με 4-1 εντός έδρας, με τους «ταύρους» να μην είναι αδιάφοροι και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Ο Λα Γκουμίνα (επιθετικός) είναι τραυματίας, ενώ ο Αντονέλι (αμυντικός) είναι αμφίβολος.

Η Έμπολι αναμένεται να παίξει κλειστά και με την Ίντερ να δυσκολεύεται επιθετικά το τελευταίο διάστημα, θα επιλέξουμε να σημειωθούν 2-3 γκολ.

Αταλάντα-Σασουόλο (21:30 Novasports 3)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 38η αγωνιστική της Serie A

Η Αταλάντα με νίκη εξασφαλίζει την παρουσία της στο Champions League της νέας χρονιάς. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γιουβέντους εντός έδρας, δεχόμενη την ισοφάριση στο 80ο λεπτό και έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την παρουσία της στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση νωρίτερα. Ο Χάτεμποερ (αμυντικός) δεν θα αγωνιστεί καθώς συμπλήρωσε κάρτες, ενώ ο Τολόι (αμυντικός) είναι τραυματίας.

Η Σασουόλο είναι αδιάφορη, καθώς έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο επόμενο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ρόμα εντός έδρας, με την άμυνά της να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά. Ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, εκτός των αμφίβολων αμυντικών Μαγκνιάλι και Πελούσο και τον μέσο Σένσι.

Η Αταλάντα ελπίζει να μην της σταθεί εμπόδιο η Σασουόλο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν θα παίξουν και με τα χέρια κάτω, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων συνδυαστικά με το under 4.5.

Συνοπτικά:

Ίντερ-Έμπολι: 2-3 γκολ (2.15)

Αταλάντα-Σασουόλο: 1 & under 4.5 (1.80)