Βλέπει Champions League η Χετάφε, για το τρεμπλ η Σίτι

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι του Σαββάτου (18/5).

Βλέπει Champions League η Χετάφε, για το τρεμπλ η Σίτι

Χετάφε-Βιγιαρεάλ (17:15 ΟΤΕ Sport 5)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 38η αγωνιστική της La Liga.

Η Χετάφε βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League, καθώς με νίκη μπορεί να ελπίζει σε συμμετοχή της στα "αστέρια".

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-0 από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και ενώ είχε 8 τελικές σε όλο το παιχνίδι, καμία από αυτές δεν κατέληξε προς την εστία, ενώ το τελευταίο τέρμα το δέχθηκε στο 89' με αυτογκόλ.

Εκτός μάχης έμεινε ο τραυματίας Αντούνες και ο τιμωρημένος Ντακονάμ.

Η Βιγιαρεάλ εξασφάλισε την παραμονή της την προηγούμενη εβδομάδα, χάρη στην ήττα της Χιρόνα.

Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Εϊμπάρ εντός έδρας με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και να μην είναι απειλητικοί κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μάριο Γκασπάρ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπρούνο και Μπονέρα.

Με την Βιγιαρεάλ να είναι αδιάφορη, δεν αναμένεται να αποτελέσει κίνδυνο στην εστία της Χετάφε, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή της νίκης των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ (19:00 ΣΚΑΙ)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον τελικό του FA Cup.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική και θέλει να κλείσει την χρονιά με το εγχώριο τρεμπλ, καθώς έχει κατακτήσει και το League Cup.

Την Κυριακή (12/5) επικράτησε της Μπράιτον εκτός έδρας με 4-1 και ενώ είχε δεχθεί πρώτη γκολ, κατάφερε μέσα σε ένα λεπτό να ισοφαρίσει και δέκα λεπτά αργότερα να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι "γλάροι" ήταν άφαντοι, καθώς είχαν μόλις μία τελική και αυτή εκτός εστίας, με το έργο της Σίτι να γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

Δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Μεντί, ενώ παραμένει αμφίβολος ο Φερναντίνιο.

Η Γουότφορντ δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είχε τρεις ήττες και μία ισοπαλία, κάτι που της στέρησε την 7η θέση, που θα μπορούσε να της δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν δεν κατακτήσει το κύπελλο.

Την Κυριακή (12/5) έχασε εντός έδρας από την Γουέστ Χαμ, η οποία προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μειώσουν στην επανάληψη, όμως η αποβολή του Χολέμπας στο 48' δεν επέτρεψε στην ομάδα του να γίνει πιο επιθετική, με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλα δύο γκολ για το τελικό 4-1.

Ο Χάθι Γκράθια έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ θα αγωνιστεί και ο Χοσέ Χολέμπας, καθώς η ένσταση της Γουότφορντ για την κόκκινη έγινε δεκτή.

Η Σίτι είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως για πιο ανεβασμένη απόδοση, η επιλογή της νίκης των "πολιτών" χωρίς να δεχθούν γκολ μοιάζει ιδανική.

Συνοπτικά:

Χετάφε-Βιγιαρεάλ: 1/1 (2.30)

Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ: 1 & no goal (1.75)