Τα περάσαμε ακόμα πιο όμορφα

Επιβεβαιώθηκαν τα δύο τρία των πασχαλινών μας προτάσεων και συνεχίζουμε σε πιο χαμηλούς βέβαια ρυθμούς.

Τα περάσαμε ακόμα πιο όμορφα

Όταν καταφέρνεις και συνδυάζεις τις ωραίες οικογενειακές στιγμές σε περίοδο γιορτών με σημαντικές επιτυχίες στην αγαπημένη σου ενασχόληση, η ικανοποίηση ανεβαίνει επίπεδο.

Και σε εμάς το εν λόγω επίπεδο ευχαρίστησης ανέβηκε, γιατί την ώρα που απολαμβάναμε το διήμερο της πασχαλινής κορύφωσης, βλέπαμε τις περισσότερες προτάσεις μας να επιβεβαιώνονται μία μία. Ειδικά στα σημεία (1-2-Χ) οι κινήσεις μας ήταν κερδοφόρες. Είδαμε 7 προτάσεις να επιβεβαιώνονται σε σύνολο 8.

Στους υπολογισμούς τερμάτων είχαμε κάποιες απώλειες (μία στις τέσσερις), αλλά ακόμα και εκεί πλησιάσαμε πολύ την επιτυχία (για παράδειγμα, στο 1-1 έφτασε το σκορ στα Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χοφενχάιμ και Νις – Ρεν και περιμέναμε over 2,5).

Να υπενθυμίσουμε ότι και τη Μ. Παρασκευή πέτυχαν οι τρεις από τις τέσσερις απόπειρές μας.

Συνεχίζουμε με την ίδια λογική σε ό,τι πρόγραμμα ανοίγεται μπροστά μας και κρίνουμε ανάλογα. Ειδικά σήμερα, έχουν απομείνει κάποια ….υπολείμματα των αγωνιστικών που εκτυλίχθηκαν. Θα ασχοληθούμε με τέσσερα παιχνίδια.

Στη Δανία η Μπρόντμπι μετά το χθεσινό της θρίαμβο απολαμβάνει μόνη της την κορυφή, όντας στο + από τη Μίντιλαντ, η οποία το βράδυ υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγαλύτερο μέγεθος στη χώρα, ωστόσο διεκδικητές τίτλου είναι οι γηπεδούχοι που τα πηγαίνουν περίφημα και έχουν αποδώσει κατά πολύ ανώτερα διαπιστευτήρια από τους πρωταθλητές που βασίζονται στον Ζέκα και τον Πιέρο Σωτηρίου.

Στην Τουρκία η Μπασακσεχίρ ξεπέρασε τη Γαλατασαράι, η οποία είναι δεύτερη με μόλις ένα βαθμό περισσότερο από τη Μπεσίκτας και τρεις από τη Φενερμπαχτσέ. Ούτε μισό περιθώριο απώλειας δεν έχει η «Γαλατά» στο εκτός Πόλης ματς με την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Προτελευταίοι είναι οι γηπεδούχοι και βασίζονται στη σκληρότητα και τη μαχητικότητα. Οι επίδοξοι πρωταθλητές πρέπει να αντέξουν και να επιβάλουν την ανωτερότητά τους. Ίδωμεν…

Τόσο η Λειψία όσο και η Λεβερκούζεν θα παίξουν για τη νίκη. Αν χαρακτηρίζει κάτι και τις δύο ομάδες είναι η ικανότητά τους στο σκοράρισμα. Ας μείνουν λοιπόν πιστές στις συνήθειές τους.

Προσθέτουμε τη μέση λύση των 2-3 τερμάτων στο Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο και έτσι πορευόμαστε απόψε.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Μίντιλαντ – Κοπεγχάγη 1
Γκεντσλερμπιρλιγκί – Γαλατασαράι 2
Λειψία – Λεβερκούζεν GOAL
Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3 ΓΚΟΛ