Γκολ στο Βέλγιο, για την πρόκριση η Άστον Βίλα

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τρίτης (14/5)

Γκολ στο Βέλγιο, για την πρόκριση η Άστον Βίλα

Σεντ Ζιλουάζ-Κορτάικ (21:30)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 9η αγωνιστική του γκρουπ για την πρόκριση του Europa League στο Βελγικό πρωτάθλημα.

Η Σεντ Ζιλουάζ μπορεί με νίκη να φτάσει στον ένα βαθμό τη διαφορά της με την Κορτάικ και να ελπίζει την επόμενη αγωνιστική σε στραβοπάτημά της ώστε να πάρει αυτή το χρυσό εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 εντός έδρας με την Μουσκρόν, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες έμοιαζαν ίσες,με τους φιλοξενούμενους να παίζουν αρκετά σκληρά. Τραυματίες δεν υπάρχουν, ωστόσο θεωρείται αμφίβολος ο αμυντικός Βέγκα.

Η Κορτάικ θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την πρωτιά και την συμμετοχή της στα προκριματικά του Europa League. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Ζούλτε Βάρεγκεμ με 5-0 εκτός έδρας, με τους αντιπάλους να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικοί, καθώς αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 10ο λεπτό. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας εξτρέμ Στογιάνοβιτς,ενώ αμφίβολος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αβενάτι.

Οι δύο ομάδες παίζουν πολύ επιθετικά, ενώ οι άμυνές τους δεν είναι και τόσο δυνατές θα επιλέξουμε να σημειωθούν 4-6 γκολ.

Γουέστ Μπρομ-Άστον Βίλα (22:00 Novasports 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για τα ημιτελικά των play off της ανόδου στην Premier League, με την Άστον Βίλα να έχει επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι 2-1.

Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από λάθος της άμυνας, όμως από εκεί και πέρα ήταν άφαντη στον αγωνιστικό χώρο, με την Άστον Βίλα να γίνεται πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει στην ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά (75', 79'). Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των τιμωρημένων επιθετικών Ντουάιτ Γκέιλ και Ρόμπσον Κανού, ενώ από την πλευρά των "χωριατών" δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες, ωστόσο είναι αμφίβολοι οι αμυντικοί Τάιρον Μινγκς και Τζέιμς Τσέστερ.

Η Γουέστ Μπρομ έχει 5 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια στην έδρα της, ενώ η Άστον Βίλα είναι αήττητη στα τελευταία 7 παιχνίδια της εκτός έδρας, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή της νίκης ή ισοπαλίας των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με το να σκοράρουν αμφότερες.

Συνοπτικά:

Γουέστ Μπρομ-Άστον Βίλα: Χ2 διπλή ευκαιρία & γκολ/γκολ (2.15)

Σεντ-Ζιλουάζ-Κορτάικ: 4-6 γκολ (2.30)