Εκπλήξεις με Τορίνο και Μπέρνλι

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (3/5).

Εκπλήξεις με Τορίνο και Μπέρνλι

Γιουβέντους-Τορίνο (21:30)

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Τορίνο για την 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική η Γιουβεντους ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ίντερ στο Τζιουζέπε Μεάτσα στο Derby D'Italia. Η Μεγάλη Κυρία έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και πλέον κοιτάζει την επόμενη χρονιά. Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού οi Άλεξ Σάντρο, Πέριν, Ρουγκάνι, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς και Ντούγκλας Κόστα.

Από την άλλη μεριά η Τορίνο διανύει την καλύτερη της περίοδο βρίσκεται στην 4η θέση και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-0 την Μίλαν. Η ομάδα του Γκράντε έχει ως στόχο την Ευρώπη είναι αήττητη για έξι αγωνιστικές και όπως δείχνει δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Για το σημερινό ματς (3/5) δεν θα αγωνιστεί ο Μορέτι. Επίσης χάνουν τον αγώνα λόγω τραυματισμού ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός Τζιτζί, ο επιθετικός Φαλκέ και ο Ιταλός Παριτζίνι.

Θα ποντάρουμε στο Χ2 της Τορίνο.

Έβερτον-Μπέρνλι (22:00)

Για την 37η αγωνιστική της Premier League η Έβερτον αντιμετωπίζει την Μπέρνλι στο «Γκούντισον Παρκ». Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει κάνει τρομερό δεύτερο γύρο. Στα αγωνιστικά υπολογίζεται κανονικά ο Γουόλοτ και ο κεντρικός αμυντικός Μίνα.

Η Μπέρνλι την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά έδειξε θετικά δείγματα.Έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα αγωνιστικά διαθέσιμοι για την αναμέτρηση είναι οι Κράουτς , Μπάρντσλι και Μπρέιντι. Εκτός για ακόμη μία φορά θα είναι ο μέσος Ντεφούρ.

Θα ποντάρουμε στην νίκη της Μπέρνλι καθώς μετράει ένα σερί με 3 νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Premier League.

Συνοπτικά

Γιουβέντους-Τορίνο: Χ2 διπλή ευκαιρία στο Τορίνο (2,15)

Έβερτον-Μπέρνλι: Νίκη Μπέρνλι (6,00)