Εκτός έδρας αποδράσεις

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τρίτης (30/4)

Εκτός έδρας αποδράσεις

Τότεναμ-Άγιαξ (22:00 ΟΤΕ Sport 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Τότεναμ χρειάστηκε τη παρέμβαση του VAR δύο φορές για να εξασφαλίσει την πρόκριση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για να μετρήσει το γκολ του Γιορέντε και να ακυρωθεί αυτό του Στέρλινγκ.

Το Σάββατο (27/4) έχασε για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο με 1-0 από την Γουέστ Χαμ, ωστόσο παρέμεινε στην 3η θέση και δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για το Champions League της νέας χρονιάς.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν υπολογίζει στον τραυματία Χάρι Κέιν και τον τιμωρημένο Σον, ενώ αμφίβολοι είναι οι Έρικ Λαμέλα και Χάρι Γουίνκς.

Ο Άγιαξ άφησε εκτός συνέχειας την Γιουβέντους παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και βάζει πλώρη για τον τελικό της διοργάνωσης.

Την Τρίτη (23/4) νίκησε την Φιτέσε με 4-2 εντός έδρας, όπου σκόραρε και δύο φορές με πέναλτι και παρέμεινε στην πρώτη θέση στην ισοβαθμία με την Αϊντχόφεν, της οποίας υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ωστόσο ο Νουσέρ Μαζράουι παραμένει αμφίβολος.

Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, με τον Άγιαξ να έχει το ρόλο του φαβορί, οπότε θα ποντάρουμε στη νίκη του.

Μίλγουολ-Μπρίστολ (21:45)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για τη 45η αγωνιστική της Championship.

Η Μίλγουολ μετά την ήττα της Ρόδεραμ εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία και γλίτωσε τα χειρότερα.

Το Σάββατο (27/4) αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Στόουκ εντός έδρας, έχοντας ίσες ευκαιρίες και μόλις μία τελική στο στόχο, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Ο Νιλ Χάρις έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η Μπρίστολ με νίκη μπορεί να πλησιάσει στον ένα βαθμό την 6η θέση και να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική για είσοδο στα play off ανόδου.

Το Σάββατο (27/4) έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (3 ήττες, 1 ισοπαλία), καθώς έχασε εντός έδρας με 2-0 από την Ντέρμπι έχοντας περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο αγωνιζόταν με 10 από το 59ο λεπτό.

Ο Λι Τζόνσον δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αντόν Σεμένιο.

Η Μπρίστολ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, οπότε θα επιλέξουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Συνοπτικά:

Τότεναμ-Άγιαξ: 2 (2.80)

Μίγουολ-Μπρίστολ: 2 (2.05)