Ποντάρισμα στα γκολ σε Γαλλία και Γερμανία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (26/4).

Ποντάρισμα στα γκολ σε Γαλλία και Γερμανία

Μπορντό-Λιόν (21:45 Novasports 3)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 34η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Μπορντό δείχνει πως δεν μπορεί μακριά από το σπίτι της, καθώς μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στα δύο τελευταία παιχνίδια όπου έπαιξε και εκτός έδρας και έπεσε στην 14η θέση.

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Νιμ και ενώ προηγήθηκε στο 13', τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι και το δεύτερο γκολ στο 61' και δεν βρήκε τρόπο να απαντήσει με το σκορ να παραμένει 2-1 μέχρι το τέλος.

Ο Πάουλο Σόουζα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αντρέας Κορνίλιους και Ορελιέν Τσουαμενί, ενώ αμφίβολος είναι ο Σάλομον Καλού.

Η Λιόν δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα έχοντας χάσει αρκετούς βαθμούς που θα την ανέβαζαν στην 2η θέση και πλέον η Σεντ Ετιέν (4η) βρίσκεται από πίσω της με τρεις βαθμούς διαφορά.

Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Ανζέρ εντός έδρας, ωστόσο προβλημάτισε με την απόδοσή της καθώς είχε 21 τελικές και κατάφερε να σκοράρει μόλις δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 89'.

Ο Μπρούνο Ζενεσιό δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Φερνάντο Μαρτσάλ, ενώ είναι αμφίβολος ο Φερλάντ Μεντί.

Οι δύο ομάδες δεν πείθουν με την απόδοσή τους, οπότε θα επιλέξουμε να σημειωθούν 2 με 3 γκολ.

Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν (21:30 ΟΤΕ Sport 3)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Άουγκσμπουργκ θέλει τρεις βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια για να σωθεί και φαίνεται πως δεν δυσκολευτεί να σώσει την παραμονή, καθώς έχει ανεβάσει στροφές στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν καταιγιστική απέναντι στη Στουτγκάρδη, την οποία νίκησε με 6-0 εντός έδρας σκοράροντας τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και δεν της άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Ο Μάρτιν Σμιτ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Τζον Κόρντομπα, Φέλιξ Γκέτσε και Τζι Ντονγκ Γουον.

Η Λεβερκούζεν παραμένει ζωντανή στην διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της 6ης θέσης, όπου βρίσκεται η Χοφενχάιμ και απέχει δύο βαθμούς.

Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε εντός έδρας με 2-0 την μάχιμη Νυρεμβέργη, η οποία παλεύει για την παραμονή της και είχε σε καλή βραδιά τον Κρίστιαν Μαθένια κάτω από τα δοκάρια.

Ο Πίτερ Μπος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Καρίμ Μπελαραμπί και Τζόελ Ποχγιανπάλο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λέον Μπέιλι και Ισαάκ Κιέσε Τέλιν.

Η Λεβερκούζεν μοιάζει να το θέλει πιο πολύ και με την Άουγκσμπουργκ να μην αγχώνεται για την παραμονή, θα ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων συνδυαστικά με το under 4.5.

Συνοπτικά:

Μπορντό-Λιόν: 2-3 γκολ (2.05)

ΛΑουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν: 2 & under 4.5 (2.25)