Επιλογές σε Αγγλία και Γερμανία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Δευτέρας (22/4).

Επιλογές σε Αγγλία και Γερμανία

Τσέλσι-Μπέρνλι (22:00 OTE Sport 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 35η αγωνιστική.

Η Τσέλσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League και μετά την γκέλα (2-3) της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και την ήττα (1-0) της Τότεναμ από την Μάντσεστερ Σίτι, έχει την ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση.

Την Πέμπτη (18/4) αντιμετώπισε την Σλάβια Πράγας και έχοντας νικήσει στην Τσεχία με 1-0, αναμενόταν να έχει εύκολη βραδιά. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν ήδη 4-1 και οι «μπλε» κατέβασαν στροφές έχοντας την σιγουριά του σκορ, όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-3 και το παιχνίδι απέκτησε ξαφνικά ενδιαφέρον, όμως το σκορ παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Ο Μαουρίσιο Σάρι δεν υπολογίζει στον τραυματία Αντόνιο Ρούντιγκερ, ενώ ο Μάρκος Αλόνσο θεωρείται αμφίβολος.

Η Μπέρνλι τρέχει ένα σερί με τρεις νίκες και με έναν βαθμό στα υπολειπόμενα τέσσερα παιχνίδια εξασφαλίζει την παραμονή της.Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Κάρντιφ με 2-0 εντός έδρας, με τις δύο ομάδες να έχουν ίσες ευκαιρίες, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ του Κρις Γουντ (32’,93’).Ο Σιν Ντάιτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πίτερ Κράουτς, Στίβεν Ντεφούρ και Άρον Λένον, ενώ αμφίβολος είναι ο Φίλιπ Μπάρντσλεϊ.

Η Τσέλσι έχει το ρόλο του φαβορί, όμως για πιο ανεβασμένη απόδοση η νίκη μπορεί να συνδυαστεί με νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχθούν γκολ.

Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ (21:30 ΟΤΕ Sport 7)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 30η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Βόλφσμπουργκ παλεύει να μπει στην 6άδα από την οποία απέχει πέντε βαθμούς, ώστε να βγει στην Ευρώπη.

Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από την Λειψία με 2-0, έχοντας δεχθεί και τα δύο γκολ στα πρώτα 30 λεπτά, ενώ θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα τέρματα, με την εικόνα της να προβληματίζει.

Ο Μπρούνο Λαμπαντιά δεν υπολογίζει τον τραυματία τερματοφύλακα Κοέν Καστίλς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γουίλιαμ, Ζερόμ Ρουσιγιόν, Φέλιξ Κλάους και Γιάνικ Γκέρχαρντ.

Η Άιντραχτ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League αφήνοντας εκτός συνέχειας με ανατροπή την Μπενφίκα, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση και οδεύει για απευθείας πρόκριση στο Champions League.

Την Πέμπτη (18/4) επικράτησε της Βαλένθια με 2-0 εντός έδρας, ανατρέποντας το πρώτο σκορ (4-2) και δεν επέτρεψε στους Ισπανούς να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, οι οποίοι είχαν παράπονα από την διαιτησία στο δεύτερο γκολ για οφσάιντ.

Ο Άντι Χούτερ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ παραμένει αμφίβολος ο Σεμπαστιέν Χαγιέρ.

Και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, ενώ η Άιντραχτ έχει την κούραση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ωστόσο θα επιλέξουμε το over 2.5 και να σκοράρουν αμφότερες.

Συνοπτικά:

Τσέλσι-Μπέρνλι: 1 & no goal (1.72)

Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ: over 2.5 & γκολ/γκολ (1.77)