Πάρτι τίτλου για την Παρί, παιχνίδι με πολλά γκολ στο Κάρντιφ

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (21/4).

Πάρτι τίτλου για την Παρί, παιχνίδι με πολλά γκολ στο Κάρντιφ

Κάρντιφ-Λίβερπουλ (18:00,Cosmote Sport 1)

H Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Κάρντιφ με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη οι μεν για να παραμείνουν ζωντανοί στο πρωτάθλημα και οι δε να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού.Στα αγωνιστικά ο Κλοπ έχει στο μυαλό του να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο μέσος Λαλάνα και ο σέντερ μπακ Λόβρεν, είναι δυο εναλλακτικές λύσεις για το αρχικό σχήμα για την ομάδα της Λίβερπουλ.

Για την Κάρντιφ τραυματίστηκε και ο μέσος Άρτερ, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος ο μέσος Γκούναρσον, με τη συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή. Παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών ο μεσοεπιθετικός Πάτερσον και οι αμυντικοί Ρίτσαρντς, Μπαμπά.

Η Κάρντιφ σκοράρει αρκετά συχνά το ίδιο και η Λίβερπουλ και γι'αυτό το λόγο θα ποντάρουμε στο over 3,5.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό (22:00, Novasports 3)

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει την νίκη για να πάρει και τυπικά το πρωτάθλημα και θα το επιχειρήσει κόντρα στην Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Στα αγωνιστικά πιθανή είναι η επιστροφή του Νεϊμάρ αλλά και των Ντι Μαρία, Καβάνι και Ντράξλερ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σιντιμπέ αλλά και τον Φάμπρεγκας.

Η Παρί δεν θέλει να κάνει ακόμα μια γκέλα και ειδικά μέσα στο γήπεδο της και γι αυτό το λόγο θα θέλει να τελειώσει το ματς από πολύ νωρίς και να επιχειρήσει να βάλει και πολλά γκολ. Θα ποντάρουμε στην νίκη της Παρί και να μην δεχτεί γκολ

Συνοπτικά

Κάρντιφ-Λίβερπουλ: Over 3,5 γκολ (2,30)

Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό: Νίκη Παρί Σεν Ζερμνέ & no goal (2,50)