Το προβάδισμα στα καλύτερα ρόστερ

Τα παιχνίδια του Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι (17/4).

Το προβάδισμα στα καλύτερα ρόστερ

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (22:00 ΟΤΕ Sport 2)

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 3-1 εκτός έδρας και παραμένει σε απόσταση δύο βαθμών από την Λίβερπουλ, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι με την Τότεναμ, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανή απώλεια βαθμών, έχοντας χάσει από τους «αετούς» στον πρώτο γύρο με 3-2.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ αμφίβολος είναι ο Φερναντίνιο.

Η Τότεναμ νίκησε την Χάντερσφιλντ 4-0 εντός έδρας και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας τις Άρσεναλ και Τσέλσι να ακολουθούν από πίσω με διαφορά ενός βαθμού και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τρεις.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο προχώρησε σε εφτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Σίτι, θέλοντας να προφυλάξει αρκετούς ενόψει της ρεβάνς, ενώ δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους τραυματίες Χάρι Κέιν, Ντέλε Άλι και Χάρι Γουίνκς.

Οι Κέιν και Γουίνκς θα απουσιάσουν και από την σημερινή αναμέτρηση, ενώ αμφίβολος είναι ο Φερνάντο Γιορέντε, που σημαίνει πως μπορεί να ξεκινήσει ο Σον στην κορυφή της επίθεσης.

Με την Τότεναμ να έχει σοβαρές απουσίες και την Σίτι να είναι άπιαστη το τελευταίο διάστημα, θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Πόρτο-Λίβερπουλ (22:00 ΟΤΕ Sport 1)

Η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Η Πόρτο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Πορτιμονένσε (0-3) και παραμένει δεύτερη με την Μπενφίκα να την περνάει στην ισοβαθμία.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ξεκίνησε τέσσερις παίκτες στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ και δεν επηρεάστηκε από την επιλογή του, κερδίζοντας τους τρεις βαθμούς.

Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, εκτός του Χεσούς Κορόνα, ο οποίος είναι αμφίβολος.

Η Λίβερπουλ χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά (51’,53’) για να καθαρίσει το παιχνίδι με την Τσέλσι στο Άνφιλντ και να διατηρήσει τις ελπίδες τις για την κατάκτηση του τίτλου.

Μόλις δύο αλλαγές έκανε στην ενδεκάδα ο Γιούργκεν Κλοπ σε σχέση με το παιχνίδι με την Πόρτο, χρησιμοποιώντας τον Τζέιμς Μίλνερ στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Άντι Ρόμπερτσον και τον Τζόελ Ματίπ αντί του Ντέγιαν Λόβρεν στα στόπερ.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει την τύχη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης δίνει ελπίδες και στις δύο ομάδες, όμως η Λίβερπουλ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, λόγω ποιότητας, οπότε θα προτιμήσουμε τη νίκη των «κόκκινων» ή ισοπαλία σε διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό να σκοράρουν αμφότερες.

Συνοπτικά:

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ: 1/1 (1.70)

Πόρτο-Λίβερπουλ: 2Χ διπλή ευκαιρία & γκολ/γκολ (1.77)