Σκοράρει ο Λουκάκου - Γκολ στο Τορίνο

Τα παιχνίδια του Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό (16/04) κουπόνι του στοιχήματος. 

Σκοράρει ο Λουκάκου - Γκολ στο Τορίνο

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Cosmote TV)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα προβάδισμα το οποίο από τη μία τους προσφέρει ασφάλεια, αλλά από την άλλη αν δεν προσέξουν θα έχουν πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Σόλσκιερ. Οι Άγγλοι μπορεί να μην διαθέτουν το «βάθος» των Καταλανών, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρούνται ξεγραμμένοι. Είναι μία ομάδα που παραδοσιακά δημιουργεί πολλά προβλήματα στις ισπανικές ομάδες, ενώ δεν μπορεί να παραγραφεί το πώς έφτασαν στα προημιτελικά του θεσμού. Απέκλεισαν την Παρί των πολλών εκατομμυρίων και πλέον όλα είναι πιθανά. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, ξεκουράστηκε απέναντι στην Ουέσκα, καθώς το πρωτάθλημα στην Ισπανία το έχει «κλειδώσει» προ πολλού. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και αυτό καλούνται να το αποδείξουν εντός των τεσσάρων γραμμών. Δεν είναι ψέμα πως ο Μέσι και η παρέα του έχουν ακούσει τα μύρια όσα εδώ και 3 χρόνια που μένουν εκτός ημιτελικών. Αυτό σίγουρα τους δίνει και ένα έξτρα κίνητρο για να αποδείξουν ότι η ομάδα του 2015 δεν ήταν πυροτέχνημα. Η Μπαρτσελόνα θεωρώ πως αν προσέξει δεν θα δυσκολευτεί να «καθαρίσει» την πρόκριση. Το παιχνίδι πιστεύω θα έχει καλό ρυθμό, ωστόσο οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες θα είναι λίγες. Οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν και πάλι συντηρητικά το παιχνίδι και αυτό γιατί, η πίεση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη. Θα στοιχηματίσουμε στην ισοπαλία του ημιχρόνου και επειδή δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να σκοράρει η Γιουνάιτεντ, θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Γιουβέντους-Άγιαξ (22:00 Cosmote TV)

Στην Ιταλία η Γιουβέντους υποδέχεται τον Άγιαξ σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες καλούνται να αποδείξουν ποια θέλει περισσότερο να προχωρήσει στη φετινή διοργάνωση. Από τη μία τα διψασμένα παιδιά του Άγιαξ και από την άλλη οι διψασμένοι πρωτοκλασάτοι της Γιουβέντους. Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Μιλάμε για δύο ομάδες που παίζουν καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και έχουν θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά. Οι Ολλανδοί διαθέτουν ένα νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ και σε συνδυασμό με έναν προπονητή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, μπορούν πετύχουν τα πάντα. Το γεγονός πως ο ‘’Αίαντας’’ «πέταξε» εκτός διοργάνωσης την Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντας μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-1 στο «Μπερναμπέου», λέει από μόνο του πολλά. Μένει να δούμε αν θα το κάνουν και με τους Ιταλούς, οι οποίοι βέβαια δεν πρόκειται να παρατήσουν το παιχνίδι όσα γκολ και αν δεχθούν. Με το 1-1 του πρώτου αγώνα να τους δίνει το πάνω χέρι για την πρόκριση θα προσπαθήσουν να τελειώσουν το παιχνίδι από νωρίς. Ο Ρονάλντο και η παρέα του είναι ένα σύνολο που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Παίζουν με δύναμη, με πάθος και πάνω απ΄όλα είναι αποτελεσματικοί. Ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ μπορεί να μην κάνει ανάλογη χρονιά με τις προηγούμενες, ωστόσο γνωρίζει τον τρόπο να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια. Το παιχνίδι θα έχει καλό ρυθμό και πιστεύω πως θα έχει και πολλά τέρματα. Αυτός είναι άλλωστε ο τρόπος παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες. Θα στοιχηματίσουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν τουλάχιστον 3 γκολ στο παιχνίδι.

Συνοπτικά:

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χ ημίχρονο (2.60) και να σκοράρει ο Λουκάκου σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού (3.10)

Γιουβέντους-Άγιαξ: Γκολ-Γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.22)