NBA: Νίκες για Φιλαδέλφεια και Τορόντο

Οι μάχες για τα Play-off του NBA ξεχωρίζουν από το αποψινό (13/4) μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος.

NBA: Νίκες για Φιλαδέλφεια και Τορόντο

Φιλαδέλφεια Σίξερς-Μπρούκλιν Νετς (21:30)

Οι Σίξερς υποδέχονται στο Wells Fargo Center της Φιλαδέλφεια τους Μπρούκλιν Νετς για τον πρώτο αγώνα της σειράς των Play-off του ΝΒΑ. Οι Σίξερς στην κανονική περίοδο βγήκαν 3οι με ρεκόρ 51-31 ενώ οι Μπρούκλιν Νετς τερμάτισαν 6οι με ρεκόρ 42-40. Ο προπονητής των Φιλαδέλφεια Μπρετ Μπράουν έχει στην διάθεση του ένα από καλύτερα ροστερ με παίκτες όπως ο Εμπιντ-Μπάτλερ-Σίμονς-Ρέντικ και Χάρις.

Από την άλλη μεριά το Μπρούκλιν με πρωταγωνιστή τον Ντ'Αντζελο Ράσελ που θέλουν να κάνουν μία ακόμα υπέρβαση μετά την είσοδο τους στα Play-off θα προσπαθήσουν να κοντράρουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους Σίξερς. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Εμπίντ στο game 1 αλλά η Φιλαδέλφεια παραμένει ακόμα φαβορί γι'αυτό το λόγο θα ποντάρουμε στη νίκη με Χάντικαπ -5.5 πόντους

Τορόντο Ράπτορς-Ορλάντο Μάτζικ (14/4,00:00)

Οι Τορόντο Ράπτορς αντιμετωπίζουν τους Ορλάντο Μάτζικ στον Καναδά με στόχο να κάνουν το 1-0 στην σειρά των Play-off του NBA. Οι Ράπτορς στην κανονική περίοδο βγήκαν 2οι με ρεκόρ 58-24 ενώ οι Ορλάντο βγήκαν 7οι με ρεκόρ 42-40. Με τον ερχομό του Λέοναρντ και του Νικ Νερς στον Καναδά και χωρίς τον ΛεΜπρον τη φετινή χρονιά οι Ράπτορς μπορούν να ονειρεύονται και τελικούς. Πρώτο τους εμπόδιο οι Μάτζικ οι οποίοι έκαναν σπουδαίο φινάλε και προκρίθηκαν στα Play-off. Δύσκολα η εύκολα οι Ράπτορς θα κερδίσουν και γι αυτό το λόγο θα ποντάρουμε στη νίκη με Χάντικαπ -9.5 πόντους (2.10)

Συνοπτικά

Φιλαδέλφεια Σίξερς-Μπρούκλιν Νετς: Νίκη Φιλαδέλφεια με Χάντικαπ -5.5 πόντους (1.91)

Τορόντο Ράπτορς-Ορλάντο Μάτζικ : Νίκη Τορόντο με Χάντικαπ -9.5 πόντους (2.10)