Δεν ανησυχεί η Ίντερ, με όπλο την έδρα η Βαλένθια

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τετάρτης (3/4)

Δεν ανησυχεί η Ίντερ, με όπλο την έδρα η Βαλένθια

Τζένοα-Ίντερ (22:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 30η αγωνιστική της Serie A.

Η Τζένοα βρίσκεται στην 11η θέση, 8 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι εφησυχασμένη για τη συνέχεια της σεζόν, ωστόσο δεν ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της και ας νίκησε (2-0) την Γιουβέντους πριν δύο εβδομάδες (17/3). Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Ουντινέζε, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, όμως η κακή αμυντική λειτουργία και η ατυχία στα τελειώματα της στοίχισε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά νέα, ο αμυντικός Ντομένικο Κρισίτο συμπλήρωσε κάρτες, ενώ ο μέσος Όσκαρ Χίλιεμαρκ είναι τραυματίας.

Η Ίντερ βρίσκεται στην θέση και μετά τον αποκλεισμό της στο Europa League από την Άιντραχτ, στοχεύει αποκλειστικά στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League μέσω της τετράδας, ενώ ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είπε στην συνέντευξη τύπου πως ο Μάουρο Ικάρντι θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα μετά από απουσία δύο μηνών. Στα τελευταία 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε (0-1) στο Τζουσέπε Μεάτσα από την Λάτσιο, με τους "αετούς" να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για γκολ, όμως ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς κατάφερε να μην δεχθεί άλλο τέρμα. Εκτός παραμένει ο αμυντικός Σίμε Βρισάλικο, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο αμυντικός Στέφαν Ντε Φράι.

Αν αναλογιστούμε την αστάθεια που παρουσιάζει στην άμυνα η Τζένοα και το γεγονός πως χωρίς τον Πιάτεκ είναι «μισή ομάδα», θα ποντάρουμε στη νίκη της Ίντερ.

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 20η αγωνιστική της La Liga.

Η Βαλένθια τρέχει ένα αήττητο 16 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και εκεί που βρισκόταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού στην αρχή της σεζόν, πλέον είναι και τρεις βαθμούς μακριά από την 4η θέση, ενώ βρίσκεται και στα προημιτελικά του Europa League, όπου αντιμετωπίζει την συμπολίτισσα Βιγιαρεάλ. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Σεβίλης εκτός έδρας, ωστόσο στάθηκε αρκετά τυχερή καθώς είχε μόλις τέσσερα σουτ (δύο στο στόχο), έναντι 17 των γηπεδούχων (5 στο στόχο). O Μαρσελίνο θα ξέρει τελευταία στιγμή αν θα έχει στη διάθεσή του τους αμφίβολους Κριστιάνο Πιτσίνι (αμυντικός) και Φρανσίς Κοκλέν (μέσος).

Η Ρεάλ έχει ξαναμπεί σε εποχή Ζιντάν και μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Champions League και το κύπελλο από την Μπαρτσελόνα, ο μόνος που της έχει απομείνει είναι να τερματίσει πάνω από την Ατλέτικο, ώστε να μην έχει και αυτή λόγο να την... πικάρει. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε πολύ δύσκολα (3-2) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την ουραγό Ουέσκα, καθώς το γκολ της νίκης επιτεύχθηκε στο 89ο λεπτό. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει τους τραυματίες, Ντάνι Καρβαχάλ, Βινίσιους και Τιμπό Κορτουά, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» επίσης οι Νάτσο, Μάρκος Γιορέντε και Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Η Βαλένθια έχει ανεβασμένο ηθικό, κυνηγάει την τετράδα και θα εκμεταλευτεί την έδρα της, ενώ η Ρεάλ φαίνεται πως δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της με την επιστροφή του Ζιντάν, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή της νίκης της Βαλένθια ή ισοπαλία και να σκοράρουν αμφότερες.

Συνοπτικά:

Τζένοα-Ίντερ: 2 (1.85)

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης: 1Χ διπλή ευκαιρία & γκολ/γκολ (1.87)