Δεν δέχεται γκολ η Παρί, χωρίς φαβορί στη Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές προβλέψεις για τις σημερινές (6/3) αναμετρήσεις του Champions League.

Δεν δέχεται γκολ η Παρί, χωρίς φαβορί στη Πορτογαλία

Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες αναμετρούνται στον επαναληπτικό αγώνα των 16 του Champions League.

Η Παρί νίκησε 2-1 στην έδρα της Καέν την Κυριακή (2/3), ωστόσο παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και σκόραρε στο 87’ το νικητήριο τέρμα, ήταν κυρίαρχη σε όλη την αναμέτρηση έχοντας 25 ευκαιρίες για γκολ, έναντι 7 των γηπεδούχων και 72% κατοχή. Στην πρώτη αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ νίκησε 2-0 και απόψε έχει την ευκαιρία να σφραγίζει την πρόκριση κόντρα σε μία αποδεκατισμένη Γιουνάιτεντ. Εκτός παραμένει για τους Παριζιάνους ο Νεϊμάρ, ενώ αμφίβολος είναι ο Έντισον Καβάνι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την αήττητη πορεία της στο αγγλικό πρωτάθλημα με τον Σόλσκιερ στο τιμόνι, ωστόσο δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην εντός έδρας νίκη της την Κυριακή (2/3), με 3-2 κόντρα στην Σάουθαμπτον, παίρνοντας το τρίποντο στο 89’. Η Γιουνάιτεντ έχει γίνει «νοσοκομείο» τον τελευταίο καιρό, καθώς στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται οι Ερέρα, Λίνγκαρντ, Μάτα, Μάτιτς, Βαλέντσια, Μαρσιάλ, Τζόουνς, Νταρμιάν και Σάντσεζ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Πογκμπά.

Δεδομένου των πολλών απουσιών της σε κέντρο και επίθεση, δύσκολα θα σκοράρει η Γιουνάιτεντ κόντρα σε μία Παρί που έχει ως κύριo στόχο φέτος το Champions League, η οποία δεν θα αναπαυτεί με το υπέρ της 2-0.

Πόρτο-Ρόμα (22:00 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες αναμετρούνται στον επαναληπτικό αγώνα των 16 του Champions League.

Η Πόρτο είχαν εμφανώς το μυαλό τους στη ρεβάνς με τη Ρόμα και το πλήρωσαν, καθώς ηττήθηκαν από την Μπενφίκα με 2-1 στο Ντραγκάο την Κυριακή (2/3), με αποτέλεσμα οι «αετοί» της Λισσαβόνας να ανέβουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, με διαφορά δύο βαθμών. Οι «δράκοι» παρότι έχασαν με 2-1 στο Ολίμπικο, έχουν αρκετές ελπίδες πρόκρισης χάρη στο εκτός έδρας γκολ. Ο Σέργκιο Κονσεϊσάο δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή των ταυματία επιθετικό, Βίνσεντ Αμπουμπακάρ.

Όπως και η Πόρτο, έτσι και η Ρόμα έχασε από την μισητή συμπολίτισσα Λάτσιο με 3-0, έχοντας το μυαλο στον σημερινό επαναληπτικό. Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και παρότι ήταν καλύτερη στο δεύτερο μισό, δέχθηκε το δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 73’ και το τρίτο στο 89’. Δεν θα δώσουν το παρόν οι τραυματίες Χαβιέρ Παστόρε και Τσενγκίζ Ουντέρ, κανονικά στην αποστολή οι Κώστας Μανωλάς και Νίκολο Τζανιόλο.

Δεν μπορούμε πως κάποια ομάδα έχει το ρόλο του φαβορί απόψε, ωστόσο αν ακολουθήσουμε τη ιστορία, θα ποντάρουμε στο σημείο 2-3 γκολ, το οποίο ήρθε και τις τρεις φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες.

Συνοπτικά:

Παρί-Μάν. Γιουνάιτεντ: Νίκη Παρί με μηδέν παθητικό (2.35)

Πόρτο-Ρόμα: 2-3 γκολ (2.02)