Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Χ ημίχρονο, διπλό τελικό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ντιναμο Κιέβου με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Χ ημίχρονο, διπλό τελικό

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Ντιναμό Κιέβου στο Ολιμπίσκι, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση.

Oι ερυθρόλευκοι στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο παιχνίδι, καθώς δέχθηκαν την ισοφάριση στο 89'από τον αμαρκάριστο Βέρμπιτς. Την Κυριακή η αρμάδα του Μαρτίνς, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς ( Πόνσε 3'), βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο σαν... άλλος Ολυμπιακός και πέτυχε 4 γκολ για το τελικό 4-1 με την ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να παίξουν με τον ίδιο τρόπο και στο Κίεβο, ωστόσο στους εκτός έδρας αγώνες παρουσιάζει μία εικόνα, όχι και τόσο θετική. Μένει να δούμε αν το δεύτερο ημίχρονο με την " Ένωση" θα συνεχιστεί και με την Ντιναμό, καθώς οι Ουκρανοί δεν είναι ΑΕΚ, όμως δεν έχουν και αγωνιστικό ρυθμό, καθώς αυτό είναι το δεύτερο επίσημό τους παιχνίδι μετά τις 13 Δεκεμβρίου.

Η Ντιναμό έχει το ρόλο του φαβορί για την πρόκριση, λόγω έδρας και του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα (2-2), όμως ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό και τον ευνοεί το γεγονός ότι έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Σε πολύ καλή απόδοση βρίσκεται το σημείο Χ ημίχρονο/Ολυμπιακός τελικό.

Συνοπτικά: Χ/2 (6.50)