Μάχες σε Αγγλία και Ισπανία

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (18/2).

Μάχες σε Αγγλία και Ισπανία

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:30)

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για την φάση των 16 του FA Cup. Η Τσέλσι αντιμετώπισε την Μάλμε την Πέμπτη (14/2) εκτός έδρας και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, παρά το τελικό σκορ (2-1). Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση και είναι 1 βαθμό πίσω από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League. Τα ευχάριστα για τον Σάρι είναι πως επιστρέφουν οι Λόφτους Τσικ και Μάρκος Αλόνσο, ενώ δεν έχει κάποια σοβαρή απουσία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε στο Ολντ Τράφορντ από την Παρί (0-2) την Τρίτη (12/2). Το καλό για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι ότι η ρεβάνς είναι σε δύο βδομάδες, οπότε μπορεί να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι του νησιού με την Λίβερπουλ (24/2). Ο Σόλσκιερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μαρσιάλ και Λίνγκαρντ.

Και οι δύο ομάδες έχουν θέσει ως στόχο το κύπελλο, από την στιγμή που δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ο αγώνας δεν έχει κάποιο φαβορί, οπότε η επιλογή του 2-3 γκολ φαντάζει ιδανική.

Ουέσκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Η Ουέσκα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Χιρόνα (0-2) και είναι αήττητη στα 3 τελευταία τρία παιχνίδια (2 νίκες, 1 ισοπαλία), ωστόσο παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τραυματίες παραμένουν ο αμυντικός Ινσούα και οι μέσοι Λουιζίνιο και Μελέρο.

Η Μπιλμπάο απέσπασε σημαντική ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στην Μπαρτσελόνα (0-0) και βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος. Φέτος έχει παίξει με την Ουέσκα τρεις φορές, φέρνοντας μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο την νίκησε και στα δύο παιχνίδια με 4-0. Συμπλήρωσαν κάρτες οι Ντε Μάρκος και Ντάνι Γκαρθία, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Αντούριθ.

Η Ουέσκα αυτή την στιγμή συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν είναι παιχνίδι που θα μπουν πολλά γκολ.

Συνοπτικά:

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-3 γκολ (2.02)

Ουέσκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1Χ (διπλή ευκαιρία)& under 2.5 (2.40)