«Μάχη» παραμονής στην Γαλλία-Ντέρμπι με φόντο το Champions League στην Ιταλία

Τα δύο παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο σημερινό (16/02) κουπόνι του στοιχήματος.

«Μάχη» παραμονής στην Γαλλία-Ντέρμπι με φόντο το Champions League στην Ιταλία

Μονάκο-Ναντ (21:00 Nova Sports)

Η Μονακό υποδέχεται τη Ναντ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα και χρειάζονται τη νίκη προκειμένου να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ναντ από τη μεριά της με νίκη θα εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της στην κατηγορία. Η Μονακό θα έχει κάποιες απουσίες, αλλά θεωρώ πως δεν θα παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι των Μονεγάσκων. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει καλό ρυθμό και θα έχει και τέρματα. Το μεγάλο προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι και καλούνται να το δείξουν στο γήπεδο.

Αταλάντα-Μίλαν (21:30 Nova Sports)

Αταλάντα και Μίλαν μία κόντρα η οποία έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς οι δύο ομάδες παλεύουν για μία θέση στην Ευρώπη και κάθε χρόνο η διαφορά τους είναι στον πόντο. Έτσι και φέτος. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην 4η θέση που οδηγεί στο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League έχοντας 39 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Αταλάντα βρίσκεται στην 5η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Europa League έχοντας 38 βαθμούς. Εύκολα λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πως το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερης σημασίας. Η Μίλαν έχοντας πραγματοποιήσει δύο σπουδαίες μεταγραφές τον Ιανουάριο φαίνεται να έχει βρει ρυθμό και δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά τώρα η Αταλάντα διαθέτει μία αρκετά γρήγορη ομάδα, με τεράστια έφεση στο γρήγορο παιχνίδι. Από την άλλη η Μίλαν με τους Πίατεκ και Πακετά στην ενδεκάδα της δείχνει να είναι κίνδυνος θάνατος γύρω από την αντίπαλη περιοχή. Το πάνω χέρι σίγουρα το έχουν οι γηπεδούχοι, κυρίως λόγω της έδρας, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει ότι παραδοσιακά τα καταφέρνουν σε δύσκολες έδρες. Η ισοπαλία φαίνεται να είναι το πιο πιθανό σενάριο, ωστόσο αν κάποιος δεν θέλει να ρισκάρει τόσο, καλή επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και το 2-3 Goal.

Συνοπτικά:

Μονακό-Ναντ 1 (1.93)

Αταλάντα-Μίλαν Χ (3.65) και 2-3 Goal (2.02)