ΦΩΣ ΣΤΟ Στοίχημα: Ξανά με ισοπαλία που πληρώνει

Μετά την χθεσινή μας πληρωμή στην ισοπαλία της Φλοριάνα με την Ντρίτα πάμε να κάνουμε το ίδιο στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας

ΦΩΣ ΣΤΟ Στοίχημα: Ξανά με ισοπαλία που πληρώνει

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Λίλεστρομ υποδέχεται την Βίκινγκ. Η Λίλεστρομ μπορεί να είναι νεοφώτιστη ομάδα αλλά μόνο ως τέτοια δεν συμπεριφέρεται. Έχει υψηλό μπάτζετ, ποιοτικό ροστερ και δεν προκαλεί έκπληξη η εξαιρετική της πορεία. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και οβερ 2.5 γκολ.

Η Βίκινγκ επέστρεψε άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών έπειτα από την ήττα που είχε προηγηθεί στο Σάρπσποργκ. Είχαν και πάλι άγχος οι πρωταθλητές, που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, κατέγραψε πολλές ευκαιρίες στο ενεργητικό τους αλλά τους έλειψε η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα από το Στάβανγκερ μετρά δέκα νίκες στα έντεκα πιο πρόσφατα ματς. Ματς για γκολ, αλλά εμείς θα ρισκάρουμε στην καλοπληρωμένη ισοπαλία που δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λίλεστρομ-Βίκινγκ Χ (3.55)



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110