Υπό τον κίνδυνο του υποβιβασμού στην Πορτογαλία - Ντέρμπι στην Segunda Division

Ξεκινούν σιγά σιγά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά στο σημερινό κουπόνι δεν βρίσκεις εύκολα μεγάλα ντέρμπι. Ωστόσο, πάντα βρίσκεται κάτι αξιόλογο!

Υπό τον κίνδυνο του υποβιβασμού στην Πορτογαλία - Ντέρμπι στην Segunda Division

Στο σημερινό (Παρασκευή, 11/1) κουπόνι στοιχήματος, θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και με ένα σκληρό ματς στην Segunda Division!

Άβες-Φεϊρένσε (21:00)

Μάχη υποβιβασμού και σωτηρίας ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση με 11 βαθμούς και ακριβώς από πάνω οι φιλοξενούμενοι με 12 βαθμούς. Η Άβες έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά σε τέτοια ματς όλα είναι πιθανά. Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν το σκορ, πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 και η καλύτερη ομάδα ας κερδίσει.

Καντίθ-Γρανάδα (22:00)

Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας η Καντίθ υποδέχεται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Γρανάδα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα απίστευτο σερί 7 νικών ηττήθηκαν δύο φορές στα τελευταία τρία και απέναντι στην Γρανάδα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή. Η Γρανάδα έμεινε για δεύτερη φορά στην ισοπαλία χάνοντας έδαφος αλλά παρέμεινε στην κορυφή. Πρόκειται να αγωνιστούν και οι δύο ομάδες αρχικά για να μην φύγουν χωρίς βαθμό. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν και εγώ θα προτιμήσω την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνεται σε καλή απόδοση!

Συνοπτικά:

Άβες-Φεϊρένσε: 2-3 Σύνολο Τερμάτων (1.90)

Καντίθ-Γρανάδα: Goal-Goal (1.95)