Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Στα ύψη ο τζίρος- Που κυμαίνονται οι αποδόσεις

Τι αξίζει να ποντάρετε και πότε,  σε αυτήν την αναμέτρηση με βάση τις αυξομειώσεις αποδόσεων και τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Στα ύψη ο τζίρος- Που κυμαίνονται οι αποδόσεις

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ απόψε (3/1) στις 22:00, σε μία αναμέτρηση με χαρακτήρα τελικού. Η αναμέτρηση κλέβει την παράσταση στο σημερινό κουπόνι και αυτό φαίνεται από τους τζίρους.

Αυξομειώσεις αποδόσεων:

Μέχρι στιγμής η σημερινή αναμέτρηση έχει δημιουργήσει τζίρο πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να φτάσει έως και τα διπλάσια μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης. Ο άσος που άνοιξε σε απόδοση 2.10 έχει δεχτεί το 48% περίπου του τζίρου, συγκεντρώνοντας πάνω από 2.000.000 ευρώ. Πέντε ώρες πριν την αναμέτρηση, η νίκη της Σίτι έχει υποχωρήσει 0.5 μονάδες, ενώ το διπλό της Λίβερπουλ με τζίρο 1.100.000 ευρώ, προσφέρεται σε απόδοση 3.90 (υποχώρηση 0.5 μονάδων από τις 10 το πρωί).

Αγωνιστικά:

Η Λίβερπουλ του Κλοπ παραμένει αήττητη σε 20 αγώνες, έχοντας 17 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ έχει πετύχει 48 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 8.

Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι, μετράει 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας την καλύτερη επίθεση, ωστόσο η αστάθεια που παρουσιάζει στα τελευταία της παιχνίδια, την οδήγησε στη δεύτερη θέση με 47 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες από την πλευρά των «πολιτών», ενώ οι κόκκινοι έχουν δύο απουσίες στην αμυντική τους γραμμή (Γκόμεζ και Μάτιπ).

«Στο μυαλό των Κλοπ και Πεπ»: Αντίθετη ψυχολογία για τους δύο προπονητές. Ο Κλοπ διανύει μία από τις καλύτερες αγωνιστικά περιόδους της καριέρας του και μπροστά του παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία να γράψει το όνομα του στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ με χρυσά γράμματα. Πέρασαν 15 χρόνια από τον σπουδαίο άθλο της Άρσεναλ, που ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος όντας αήττητη, με 36 νίκες και 13 ισοπαλίες και ο Γερμανός προπονητής έχει την ευκαιρία να κάνει ένα καλύτερο ρεκόρ. Εύλογα καταλαβαίνει κανείς, πως ο πρώτος του στόχος είναι να φύγει αήττητος από το «Έτιχαντ».

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα οι δηλώσεις μετριοφροσύνης δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, αντιθέτως τις χρησιμοποιεί ως «στάχτη στα μάτια» του αντιπάλου και απόψε θα παρουσιαστεί πολύ προσεκτικός απέναντι στη Λίβερπουλ. Μην εκπλαγείτε αν δείτε τη Σίτι να δώσει χώρο στη Λίβερπουλ όταν στο τελευταίο της ματς είχε κατοχή 75% στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

Μπορείτε να δείτε τις συνθέσεις που επέλεξαν οι δύο προπονητές ΕΔΩ

Πονταρίσματα με αξία:

Χ ημίχρονο: Απόδοση: 2.30

Κόρνερ 1ου ημιχρόνου: Over 5.5 : Απόδοση: 2.15

Χ τελικό : Απόδοση : 3.85