«Περνάει» η Μπενφίκα

Σήμερα, Παρασκευή (28/12) θα πορευτούμε με το πρωτάθλημα της Αυστραλίας και το Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας.

«Περνάει» η Μπενφίκα

Στο σημερινό (28/12) στοιχηματικό κουπόνι ενδιαφέρον βρίσκεται σε λίγες αναμετρήσεις και συγκεκριμένα σε Αυστραλία και Πορτογαλία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Μέλμπουρν Βίκτορι-Ουέλινγκτον Φοίνιξ (10:50)

Στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, η Μέλμπουρν Βίκτορι βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Περθ Γκλόρι μετά από 9 αγωνιστικές. Η ομάδα της Μελβούρνης υποδέχεται σήμερα την Ουέλινγκτον Φοίνιξ όπου η νίκη είναι απαραίτητη για να «πιάσει» έστω και προσωρινά κορυφή και να περιμένει το αποτέλεσμα της Περθ. Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι υπέρ των γηπεδούχων καθώς μετά από 15 αναμετρήσεις στην Μελβούρνη, η Βίκτορι έχει 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη βρίσκονται στην 5η θέση και στο -5 από την κορυφή αλλά βρίσκονται σε καλή φόρμα καθώς μετρούν 3 σερί νίκες. Προτίμηση γίνεται στο Over 2,5 Goal αλλά σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Άβες-Μπενφίκα (23:15)

Η Άβες υποδέχεται την φορμαρισμένη Μπενφίκα στο πλαίσιο των ομίλων του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και θέλει μόνο την νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση. Όμως, με ήττα η Μπενφίκα μένει εκτός συνέχειας άρα οι «αετοί» δεν είναι αδιάφοροι. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να βγουν μπροστά ώστε να σκοράρουν κάποιο τέρμα αλλά ίσως τους κοστίσει καθώς υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πάμε με το Over 2,5 Goal της αναμέτρησης.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Μέλμπουρν Βίκτορι-Ουέλινγκτον Φοίνιξ: Over 2,5 Goal & Goal-Goal (1.85)

Άβες-Μπενφίκα: Over 2,5 Goal (1.63)