Μεγάλος «κίνδυνος» η Γουλβς για τον Κλοπ

Σήμερα, Παρασκευή (21/12) το κουπόνι έχει άκρως σημαντικές αναμετρήσεις σε Αγγλία αλλά και Ισπανία.

Μεγάλος «κίνδυνος» η Γουλβς για τον Κλοπ

Λίγες μέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα αλλά στο μυαλό των παικτών της Λίβερπουλ επικρατεί μόνο η σκέψη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλει μεγάλη προσοχή ωστόσο η αναμέτρηση με την Γουλβς. Επίσης, δύο αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην La Liga. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Γουλβς-Λίβερπουλ (22:00, Cosmote TV)

Η Λίβερπουλ διανύει την καλύτερη περίοδο της μετά και την μεγάλη επικράτηση με 3-1 επί της Γιουνάιτεντ και την μετακίνηση της στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ο Κλοπ γνωρίζει πως το σημερινό ματς είναι πιο επικίνδυνο από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, και υπάρχει εξήγηση γι' αυτό. Η Γουλβς έχει παίξει με Τσέλσι, Άρσεναλ, Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Το αποτέλεσμα; Μόλις μια ήττα με αντιπάλους της πρώτης εξάδας! Μάλιστα, τελευταία νίκησε με ανατροπή την Τσέλσι. Στο γήπεδο αυτό η Σίτι παραχώρησε ισοπαλία και άπαντες στην Λίβερπουλ πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί για την σημερινή αναμέτρηση. Προσωπικά, θα επιλέξω το Γκολ-Γκολ που δίνεται σε απόδοση 1,80.

Σοσιεδάδ-Αλαβές (22:00, Cosmote TV)

Το μίνι βασκικό ντέρμπι διεξάγεται στο «Ανοέτα» ανάμεσα στην Σοσιεδάδ και την Αλαβές στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Primera Division. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχουν πέσει στην 15η θέση με συγκομιδή μόλις 19 βαθμούς. Σε καλύτερη βαθμολογική θέση είναι η Αλαβές αλλά δεν παύει να σημαίνει πως στο στρατόπεδο των «Μπαμπαθόρος» αγνοείται η νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Εκτός έδρας μάλιστα η Αλαβές έχει ηττηθεί στα τελευταία τρία έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα, η Σοσιεδάδ ως γηπεδούχος έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, ωστόσο θα επιλέξω το 2-3 Σύνολο Τερμάτων. (1,90)

Οσέρ-Γκρενόμπλ (21:30)

Η Οσέρ υποδέχεται την Γκρενόμπλ στο «Αμπέ Ντεσάμπ» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Ligue 2. Οι γηπεδούχοι έχουν έρθει ισόπαλοι τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος και μάλιστα με 0-0 τις τρεις εκ αυτών. Η Γκρενόμπλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση όπου πλέον έχει από 31 βαθμούς μαζί με την Παρί FC, Λοριάν και Νιόρ. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αλλά και η Οσέρ δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της γι' αυτό θα αποφύγω κάποιο ποντάρισμα σε σημείο και θα επιλέξω το 2-3 συνολικά τέρματα. (1.95)

Συνοπτικά:

Γουλβς-Λίβερπουλ: Goal-Goal (1.80)

Σοσιεδάδ-Αλαβές: 2-3 Σύνολο Τερμάτων (1.90)

Οσέρ-Γκρενόμπλ: 2-3 Σύνολο Τερμάτων (1.95)